Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Dziękuję Bartku. Bunkry mają coś pięknego w tej kwadraturze a iveco jakąś nutę włoskiego temperamentu. Jak się Przyjrzysz chowa się tam "całe na biało" i z silnikiem V8 - jedyne w pekaesie iveco turbo 190.38. Nie mogę się zebrać i znaleźć mu naczepę- równie wyjątkową bo piacenze z bliźniakiem na jednej z trzech osi.
Dziękuję. Tabor pekaesu zawsze budził moje zainteresowanie. Chciałem go mieć a jak Wiesz, gotowych modeli jest naprawdę niewiele a poziom odwzorowania różny. To chyba jeden z najważniejszych powodów, dla których zacząłem przy nich dłubać. To naprawdę fajne uczucie, że się podoba Kolegom... No i moim Córkom. Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję. Tym bardziej, że słysząc to od znaczenie bardziej doświadczonych Kolegów - można poczuć się po prostu fajnie. Będę Was dyskretnie gonił i podglądał warsztat Twój i pozostałych Forumowiczów. Kłaniam się Maćku.
Stare wina, spleśniałe sery, szyby niebieskie od telewizorów.
Renówek, nie miałem w planie a jakoś tak wyszło, że kolega Jean Luc wysłał parę sztuk w kartonie z częściami zamiennymi do Mercedesów. Trochę tam przeleżały i odleżały. Najwieksza zabawę miałem z TR305 I choć wiem, że teraz zrobiłbym je nieco lepiej, to lubię te parę.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku .
No to pojechałeś po całości w nowym roku... Aż faceci zbledli jak zobaczyli tyle PEKAESÓW na raz.
Kapitalne są te modele. Masz talent do przeróbek. Gratuluję.
Pierwsze, co rzuca się w oczy, to Thermo King. Ta ściana naczepy bardzo finezyjna, ech... Chociaż jedną TAKĄ Renówkę chciałbym mieć...
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Dziękuję. Najprostsze do zrobienia są AE i R340. Niemalże klocki lego. Teerka już więcej zabawy piłowaniem i szlifem. Premiumka? No cóż, słabe wykonanie bazowego modelu nieco odbiera przyjemność zabawy
Pierwsze, co rzuca się w oczy, to Thermo King. Ta ściana naczepy bardzo finezyjna, ech... Chociaż jedną TAKĄ Renówkę chciałbym mieć...
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Dziękuję. Thermokinga wydrukował Sławek. Dorzuciliśmy ze zdjęć odrobinę więcej szczegółów. Kolor plus kalkomania i fototrawiona drabina dodają nieco więcej realizmu.