Czy model będzie mieć po jednej trąbce na czoło? Górne końcówki będą odwzorowane (nieoświetlone) czy też będzie imitacja zaślepek po nich?
Zaryzykuję stwierdzenie, że mógłby się tym zainteresować jakiś producent blaszek/zaślepek.
OK, widzę, że są rozbudzone oczekiwania... to jeszcze dopisze to...
Ja nawet gdzieś tam wewnątrz się łudzę, że może w opakowaniu z modelem znajdzie się jakiś 'magiczny woreczek' z takimi dodatkami do ewentualnego wklejenia samodzielnie... Pożyjemy, zobaczymy.
Ale nie przesadzajmy z blaszkami, o których wspomina kolega
@Lucjan P ... Takie zaślepki jak na
tym zdjęciu z 1999 roku, to nie problem wykonać samemu (pytanie... kiedy je zamontowano?). Tego - podejrzewam - to nawet sam Krzysztof Koj nie wie...
Bardziej myślałem o tych górnych czerwonych gdyby okazało się, że w 1983 roku jeszcze były te 'lampki' na EN57-648, nawet nie działające...
...gdyby się okazało. Tylko czy się okaże?
Tak naprawdę na tą chwilę, to wróżenie z fusów /* bo z tego co mi wiadomo nie ma żadnych zdjęć tej jednostki z lat 80-tych by móc to potwierdzić...
*/ zawsze się zastanawiałem po kiego grzyba producenci nie wykonują modeli, których są zdjęcia z lat odwzorowywanych w modelu, tylko wybiera się numery boczne, na które nie ma żadnych 'papierów' w postaci fotografii. Było by zdjęcie, nie było by domysłów co do aspektów wyglądu zewnętrznego...
Pozdrawiam