• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Makieta modułowa - Linia 397

OP
OP
Walter Rusin
Reakcje
45 2 5
Taka mała sesja ze Starami od Adam-modellbau. Bardzo fajne produkty! Te z zakładu oczyszczania miasta (odkurzacz i polewaczka) są lakierowane. Odkurzacz prezentuje się wyśmienicie!!!

Załączniki

OP
OP
Walter Rusin
Reakcje
45 2 5
@Jędrek K - dzięki! Przyjemności ogromna! Ten kawałek dla mnie ma swój klimat i podczas prac nad innymi kawałkami coraz to zerkam na ów i aż chce się dalej robić :) A Ty kiedy się zabierasz za moduł? Twoja dioramka z browarem jest naprawdę świetna!

Tym czasem za płotem przez noc wyrosły chaszcze! Przyznam że to one w dużej mierze tworzą klimat...

Załączniki

P

Paweł Piotr

Gość
walter_r - masz świetne oko do szczegółów, to rzadka cecha dobrych fotografików, a jeśli skojarzyć to z modelarskim kunsztem, to o efekty można być spokojny...(y)

Reakcje
568 7 0
Chaszcze-fajny wyraz! Poproś o przeczytanie kolegów z pracy!:ROFL::ROFL::ROFL:
dzięki za komplement!Kolejny moduł pewnie dopiero zimą. Elementy czekają w pudełkach. Może do tej pory "ożywię" jakąś koparę, albo ciężarówkę...

OP
OP
Walter Rusin
Reakcje
45 2 5
Święta i po świętach. Nie żeby się je obchodziło jakoś specjalnie. Ot podróże i tyle. Przez to mało czasu na makietę ale zawsze coś tam powstaje. Tutaj taki płotek cięty laserowo według własnego projektu. Projekt zrobiony w CADzie i wysyłany do cięcia. Próbowałem dopasować jakiś fajny budynek gospodarczy na to podwórze ale jakoś nie mam pomysłu. Może jakieś propozycje?

Załączniki

Heniek_Star

Znany użytkownik
BGM
Reakcje
1.193 36 0
Pięknie wyszedł ten bruk. Płot również. Budynki gospodarcze najlepiej zrobić samemu, wyciąć z kartonu i dodać jakieś elementy z forniru :) Na początku maja pokażę swoją wersję ;)