• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
441 25 1
Pytanie czy ta SM48 to jest sondaż na ten konkretny egzemplarz ze zdjęcia, czy ogólnie na powstanie SM48?:niepewny:
Bo jak mam "zagłosować" na ten ze zdjęcia to mi się nie podoba (a zgodnie z regulaminem działu SONDAŻE głosując zobowiązuję się do kupna), ale jestem 100% za powstaniem SM48 i na stówę brałbym PKP Cargo, żółte Lotos Kolej, CTL-a

Ostatnio edytowane:

techno

Moderator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
1.194 18 0
Wyciąg z krótkiego regulaminu strony:

Zamawiając model z działu Sondaże, zobowiązuje do zakupu tak samo, jak w dziale Preorder. Różnica sondaży do Preorderów jest w tym, że jeżeli nie będzie wystarczającej ilości zamówień na dany model, ten projekt nie będzie wdrążony do produkcji.

Laku

Aktywny użytkownik
Reakcje
441 25 1
Ale to Twój jednostkowy głos, pozostałych 500 chętnych na kupno SM48/TEM2 będzie miało odrębne zdanie.
:D
"ja bym chcial" np. coś z Warszawy - MSMK mnie poprze bo to jeździło do Radiowa :D

p.s. zaczyna się :)
To jest takie coś? :eek::eek::eek:
Regulamin działu:

Ten dział strony służy ustaleniu, czy przez was pytane modele opłaci się zrobić. Zasady są takie same jak w dziale Preorder. Zamawiając model z działu Sondaże, zobowiązuje do zakupu tak samo, jak w dziale Preorder. Różnica sondaży do Preorderów jest w tym, że jeżeli nie będzie wystarczającej ilości zamówień na dany model, ten projekt nie będzie wdrążony do produkcji. Ten sondaż jest tylko możliwy tu na stronie modelcenter.pl, sklepów modelarskich nie będziemy w to angażować, ze względów organizacyjnych. Ceny są orientacyjne i ewentualnie mogą uleć lekkiej zmianie. Jeżeli nam sugerujecie jakiś model, to prosimy was też o zdjęcie, które możemy wykorzystać w dziale sondaże.

Więć zanim skomentujesz "zaczyna się" to najpierw doczytaj kolego

Tak jest to "mój jednostkowy głos" ale chciałbym mieć wiedzę do czego się zobowiązuję a nie rzucać słowa na wiatr i potem modelu nie kupić, mimo że obiecałem kupno, bo to jest niepoważne w stosunku do sprzedawcy.

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
5.811 141 0
Wyciąg z krótkiego regulaminu strony:
to gdzie jest ta strona bo na głównej tego nie widzę. Coś mi umknęło chyba w strukturze forum

@techno poza tym wątek SM48 może by wyekstrahować z EU07?

Więć zanim skomentujesz "zaczyna się" to najpierw doczytaj kolego
Moje "zaczyna się" odnosiło się do zwyczajowych kaprysów, dojrzyj dołączoną emotikonkę.
Nie ma to nic wspólnego z wątkiem naokoło sondażowym.

edit: dobra, nie ma tematu., myślałem, że to sondaże na forum a nie na stronie sklepu :)

Ostatnio edytowane:

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.490 147 0
No właśnie. Coś nie tak z tym sondażem, fo fajnie by było żeby SM48 powstała, ale nie każdemu pasuje jakiś tam numer (jeszcze nie wiadomo jaki, bo pewnie foto jest poglądowe)...