• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

Buser

Nowy użytkownik
Reakcje
43 0 0
Czy to zamierzone, że w EP07-312 otrzymujemy dwa takie same woreczki z częściami zapasowymi zawierającymi elementy ze zdjęcia? W każdej z wcześniej wypuszczonych lokomotyw, każdy woreczek zawierał inną zawartość elementów zapasowych, stąd wynika moje pytanie.
847c955b-3b9a-494b-9ebf-0b478a2a59f7.jpg

Ostatnio edytowane:

Lucjan P

Aktywny użytkownik
Reakcje
308 8 0
Czy to zamierzone, że w EP07-312 otrzymujemy dwa takie same woreczki z częściami zapasowymi zawierającymi elementy ze zdjęcia? W każdej z wcześniej wypuszczonych lokomotyw, każdy woreczek zawierał inną zawartość elementów zapasowych, stąd wynika moje pytanie.
Zobacz załącznik 1090270
Powinieneś dostać dwa różne woreczki. Napisz do sklepu. U mnie też był podobny przypadek z tym że w ogóle nie było tych woreczków (pewnie Ty masz moje :)) Ale dostałem komplet bardzo szybko. IMG20241120164035.jpg