• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

ralph80

Aktywny użytkownik
Reakcje
658 5 2
@ralph80 Taki mam plan. Tak patrząc na ilość preorderów EP08-007 i EP07-201 to spokojnie na każdy model mogę zrobić nowy slajdy. Z listwami.

Co do świateł — w EP09 eksperymentowaliśmy już tym. I taki efekt nam wyszedł. Nie patrz się na koślawe malowanie, to jest buda, która poszła na kasacje, bo to była pierwsza fasa przygotowań spray maski. To będzie teraz standard w lustrzanych reflektorach naszych lokomotyw. Ciekaw jestem, jak długo potrwa, aż to zmałpują.

Zobacz załącznik 1088938

Nie mam pytań :) Znowu krok przed konkurencją. Kiedyś się zastanawiałem - jak zapowiadałeś 09, że model będzie bardziej dopracowany niż konkurencji - co można zrobić lepiej skoro ich modele wychodzą coraz lepsze? Teraz już nie mam wątpliwości, że słowa nie były rzucane na wiatr. Tak trzymać i nie schodzić z kursu - robić swoje i nie wdawać się w bezsensowne dyskusje ;)

I teraz chyba jeszcze domówię EP09-047 ...

Ps. Jak wspominałeś kiedyś o wydaniu wagonów serii 401Z to zastanawiałem się po co powtarzać - teraz patrząc jak wydane są 440V i patrząc na 401Z od konkurencji - można sporo poprawić i dopracować - nie mam wątpliwości, że warto wydać. Więc trzymam kciuki i liczę, że będą kolejne piękne modele.

Ostatnio edytowane: