Jest to Twoja, a więc jednostkowa, opinia. Oczywiście znajdą się osoby, które myślą podobnie, ale faktem pozostaje jednak to, że poprzedni pochwalny wpis pozostaje jednostkową opinia Jack_Flasha...
I trochę tutaj odwrócę kota ogonem... Czy modele EU07 firmy Piko nie odniosły sukcesu? Sprzedały się wszak w nieporównanie większej ilości. I również sprzedają się praktycznie same. Mamy wiele uwag do modelu Piko, jednak nikt w Piko nie obiecuje nam korekt czy liftingów. Widzimy jednak, że Piko przyjmuję krytykę i w kolejnych projektach eliminuje niedoskonałości. Tymczasem Pan Robert Reschka czyta forum, wydaje się, że przyjmuje uwagi krytyczne, ale jego ostatnie tutaj wiadomości pokazują, że nie prowadzi już dyskusji merytorycznej a wyłącznie skupia się na krytyce konkurencji. Wiem, jak łatwo dać się unieść i ponieść emocjom, ale ciężko mi uwierzyć, że Panu Robertowi, zwłaszcza jako pilotowi, tak szybko puszczają nerwy.
Końcówkę swojego wczorajszego wpisu chciałbym zatem zmienić z:
na:
Osobiście uważam, że atmosferę w tym wątku podgrzewa właściciel firmy Schesienmodelle. Wydaje mi się, że robi to celowo, w myśl - nieważne czy dobry PR czy zły, ważne że się o mnie mówi...