• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - modele lokomotyw serii EU07/EP07

rprail

Znany użytkownik
Reakcje
1.112 55 1
Nowość na 2024 :love:Info: Schlesienmodelle na FB
Preordery na model EP07-361 (107030) są otwarte. Zapraszamy do zamawiania. Przedpłaty za modele nie bierzemy. Zapłatę trzeba dokonać dopiero po zawiadomieniu, jak model będzie w naszym magazynie.
Zobacz załącznik 999901
Zobacz załącznik 999902
Zobacz załącznik 999903
Ciekawe jak zostanie rozwiązane w modelu:
"typowe dla 303E odbieraki typu AKP-4E ze ślizgiem bliźniaczym (Stemmann) nad kabiną 1, oraz typu 5ZL ze ślizgiem bliźniaczym (Stemmann) nad kabiną 2" oraz trzy trąbki jak w oryginale :)

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.184 260 17
Niech zainteresowani nastawią dobrze zegarki. Szkoda, że nie 19:34 i 30 sekund.
Dziękuje! Wygrałem zakład o skrzynkę dobrego białego wina (Grauer Burgunder) - Wybrałem ten czas specialnie, bo wiedziałem że @Rozjazd nie wytrzyma bez głupiego komentarza :p:LOL: Kolega mówił że oleją to. Ja mu mówiłem „Oj nie znasz polskiego forum modelarskiego” :LOL:

No, a teraz daj twoje nudne. Weicha, à vôtre santé ;)

jack_flash

Aktywny użytkownik
Reakcje
742 83 8
Dziękuje! Wygrałem zakład o skrzynkę dobrego białego wina (Grauer Burgunder) - Wybrałem ten czas specialnie, bo wiedziałem że @Rozjazd nie wytrzyma bez głupiego komentarza :p:LOL: Kolega mówił że oleją to. Ja mu mówiłem „Oj nie znasz polskiego forum modelarskiego” :LOL:

No, a teraz daj twoje nudne. Weicha, à vôtre santé ;)
Dziś spróbuję:
IMG_1557.jpeg

melonowy

Znany użytkownik
Reakcje
1.415 27 1
Robię w winach już długo. O gustach się nie dyskutuje. Zawsze mówię, że każde wino jest dobre dla tego, któremu ono smakuje.
Czy dobre obiektywnie? - To już jest dyskusyjne. Z pewnością to nadreńskie klasyczne "Pinot Grigio" nie jest złe.
Choć w skali Parkera pewnie nie jest w ogóle sklasyfikowane. :) No, ale tu o modelach się pisze...

jack_flash

Aktywny użytkownik
Reakcje
742 83 8
Robię w winach już długo. O gustach się nie dyskutuje. Zawsze mówię, że każde wino jest dobre dla tego, któremu ono smakuje.
Czy dobre obiektywnie? - To już jest dyskusyjne. Z pewnością to nadreńskie klasyczne "Pinot Grigio" nie jest złe.
Choć w skali Parkera pewnie nie jest w ogóle sklasyfikowane. :) No, ale tu o modelach się pisze...
Nie próbowałem i nie napisałem, czy jest „dobre”. Zakładam, że pan Robert użył ogólnego określenia jako pewnego standardu, którym się kieruje.

Robert Reschka

Znany użytkownik
Reakcje
3.184 260 17
Nie próbowałem i nie napisałem, czy jest „dobre”. Zakładam, że pan Robert użył ogólnego określenia jako pewnego standardu, którym się kieruje.
Tak jest. Dobre pisałem bo MI smakuje i sobie cenie to wino. Butelka po 28€. Dla mie swietne, kocham to winko. Dla kogoś innego może być nic szczególnego bo ma inny smak. Jest tyle win na swiecie że dla każdego się coś znajdzie.