• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Wracamy dziś do tematu "fercamów".
Kolejnym modelem jest już długi czas leżakujący u mnie model od Tonito:
19)DAF XF 105 SC "FERCAM"

I jeszcze jeden - tym razem składak. Naczepa to Roco z zestawu z wagonem. Nie wiem który ciągnik podczepić, niby Magnum czarne i bardziej pasuje, ale Volvo gorsze nie jest - tylko koła trzeba by zmienić.
18)

pozdr.

M

Maverick

Gość
Coraz bardziej "bierze mnie" na te szaraki :) DAF jakoś najbardziej mi się spodobal z tej prezentacji a na drugim miejscu ten zestaw z Volvo.

Reakcje
11.445 67 1
Szarość i biel to rewelacyjne połączenie na tych pojazdach . Fercamy obojętnie czy z herpy czy AWM są rewelacyjne . Co do składaka to może by to fajnie wyglądało z białym koniem .

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Firanka od Roco w zestawie z obydwoma ciągnikami wygląda zjawiskowo, jednak podobnie jak przedmówcy bardziej bym obstawał za zestawem z Volvo. Ciekawią mnie jednak Actros-y wywrotki na drugim planie, ponieważ widywałem na Twoich prezentacjach wcześniej podobne tylko z zielonymi skrzyniami, czy to te same pojazdy?

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Naczepa zostaje z Volvo - podoba mi się ten kontrast zestawienia.
Co do wywrotek w tle, to teraz mają niebieskie kiperki i czekają na delikatne usyfienie.
A poniżej kolejny Mercedes w szarym ubarwieniu:
19)

pozdr.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
I wreszcie troszkę czasu wygospodarowałem...
Na początek ostatnie nowości od Willi'ego, czyli bardzo ładne Premiumki - cholera znów się skusiłem na tego Betza.
21)

22)

żeby nie było zbyt kolorowo, to dorzucę kolejnego "FERCAMA"
23)

pozdrawiam.

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.457 47 0
Kolejny, ktory mnie denerwuje tymi modelami.:gwizd:
Pisałem już ze są rewelacyjne i że czerwona bardziej mi się podoba.Przez Wasze prezenatcje znowu zaczne zbierać Betza a trochę mi brakuje na tą chwilę modeli.

Porsche Design

Znany użytkownik
Reakcje
117 0 3
Premiumki fajne, sam się skusiłem na niebieską ale po Twoich fotkach chyba skuszę się też na czerwoną. Super modele;)
PS. jaki sprzęt i ustawienie do robienia zdjęć masz/używasz ?