• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

Michał M.

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Świetnie wygląda, jak widać po dodaniu detali gołe modele Herpy wyglądają wspaniale. :)

W odpowiedzi co do smaru na siodle w moim temacie - jest to lakier bezbarwny do paznokci. :D

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.446 67 1
To jest jeden kilku Modelarzy przez wielkie M . Na te prace i zdjęcia można patrzeć godzinami i się nie znudzi . Ciężko mi wybrać faworyta ponieważ wszystkie mi się podobają .

Korzonek

Aktywny użytkownik
Reakcje
130 0 0
Piotrek Twoje modele jak zwykle na najwyższym poziomie. Daf naprawdę fajny. Najbardziej podoba mi się scena z załadunku szkła. Twoja stacja benzynowa też robi fajne wrażenie.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Kontener kiedyś nabyty od Nihawka, a model już stoi dłuższy czas w gablocie i czeka na na dodatkowy brudzing podobnie jak poniższe modele z przed ponad dwóch lat, czyli początków "tuningowania" wnętrz kabin. Dziś magnumki, zbyt czyste na dzisiejsze standardy, ale wciąż cieszą oko.

pozdr.

M

Maverick

Gość
Kurcze Piter jak Ty to robisz, ze takie ladne zdjęcia robisz? :D Magnumki na tych zdjeciach rewelacyjnie się prezentują a ta z tymi otwartymi drzwiami na drugim zdjęciu to już zupelnie zajefajnie. Świetniy patent i wykonanie.
A co do "Ni hawka" to szkoda, ze wycofal się z allegro bo bylo w czym wybierać i o co się licytować.

Marek P

Znany użytkownik
Reakcje
12 0 0
Mi do gustu najbardziej przypadła czerwona Magnum-ka z otwartymi drzwiami, również makieta bardzo udana, estetyczna, dokładnie wykonana z najwyższym kunsztem modelarskim.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.446 67 1
Stara Magnuma bardzo ładna , oryginalny pomysł z tymi drzwiami . Jednak te dwie nowe sztuki bardzo ładnie się prezentują z puchami . Nawet dobrze że ich nie pobrudziłeś , bo tak są dla mnie doskonałe .

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.457 47 0
Nie wiem czy sam wywaliłeś w starej Magnumce osłony miedzyosiowe czy ich już tam nie było, ale podoba mi się tak.Nawet się zastanawiałem wczoraj czy w swojej nie zrobić takiego "ruchu".

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.817 387 20
Magnumki lubię i właściwie to wszystkie mi się podobają. Oczywiście ta z otwieranymi drzwiami to podoba mi się najbardziej, bo to taki rzadko widywany szczegół w naszej skali. Dioramka bardzo fajna. Podoba się. (y)