• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

pitek

Znany użytkownik
Reakcje
1 0 0
Jak patrzę na twoje modele coraz bardziej podobają mi się te Fercamy trochę ich uzbierałeś. Nie przepadam za Premium ale ta niebieska wygląda interesująco :).

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Witam, ogarniam foty przed końcem roku i zauważyłem brak w temacie jeszcze dwóch Jelczy - gdzieś się zapodziały po drodze. 317 jest ciekawa bo posiada żółte światła(już fabrycznie takie były), pracowałem też trochę nad naczepą. Filmowy Jelcz jeszcze nie ruszany i chyba zostanie taki czyścioch.
24)

25)

pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Biała 317-tka fajnie wygląda z tymi światłami. Ale naczepa pięknie zwaloryzowana. Podoba mi się taki rodzaj brudzingu.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
"Broda", wchodzisz w kooperację odnośnie surowców wtórnych;)
Tak jak pisałem - mam "prawie" bliźniaka, który już chyba ponad rok czasu czeka na przyczepę ale jak na razie taki też mi pasuje. Złom jest prawdziwy - ten model ma słuszną wagę.
26)

pozdr.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dzięki za komentarze.
Dotarła do mnie wreszcie przesyłka, (kurna jak ja na nią długo czekałem) - więc wczorajsza noc była niemal bezsenna. Trzeba było ogarnąć to wszystko. Udało się, więc dziś trochę was zanudzę. Na początek dwie Skody prezentowane już przez mafo, ale u mnie wystąpią w towarzystwie UAZ-ów. Wywrotę jeszcze dodatkowo "poćapałem" żeby mi lepiej "siadła" na dioramie.UAZ-y też jeszcze przyprószone suchymi pastelami. Wszystkie modele oczywiście od SAW-model - dzięki Seweryn za dobrą robotę.
27)

28)

pozdr.

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.445 67 1
Na zdjęciach Maćka te modele prezentowały się doskonale , ale Piotrek ze swoimi zdjęciami to już przegiąłeś . Chyba mi kółko w myszce padnie bo tylko w góre i w dół jeżdżę .

Irokez46

Znany użytkownik
Reakcje
11.457 47 0
Pieknie Panie, pieknie.Skody już mi znane, wygladają perfekcyjnie.Ten błękitny Uaz zaczyna mi się podobać coraz bardziej.Chyba do czterech zielonych i ja sobie takiego zamówię.