• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
O nie, Jarekom to inna kategoria poza tym jest tu kilku mistrzów...od tworzenia modeli, świetnych antenek(których muszę się nauczyć robić) , kalek, zaawansowanych przeróbek, malowania, dioram, i innych pierdółek.
A poza tym , każdy mistrz musi mieć czas na wenę twórczą i dystans do tego co robi, bo czasami można paździerza wystrugać myśląc ,że to cudo....a potem czarę goryczy trzeba łyknąć.

marpama28

Znany użytkownik
Reakcje
54 4 0
Jak tylko widzę w powiadomieniach, że dodałeś załącznik do tematu wiem że będzie grubo. I tak jest po raz kolejny. Kolor genialny, konfiguracja genialna, to że kabina jest bez spoilerów, genialnie i graty we wnętrzu to bajka :) A co do naczepy.. i puszka i firana leża na nim idealnie, ale jednak puscher kwalifikuje go bardziej pod puszki.

jarekom

Znany użytkownik
Reakcje
726 2 0
SUPER ten Dafik. Szczególnie w konfiguracji z kontenerwm mi się podoba. Mnogość detali w ciągniku jak i naczepie robi kolosalne wrażenie. Podoba mi się środek kabiny.

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Daf wygląda super, zarówno pod kontenerem jak i firanką, lecz dla mnie lepiej z firanką, jakiś plac budowy mi się przypomina z takim zestawem :D.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Takie pytanie...
Co mam kurna zrobić jak mi foty zniknęły z 20 stron mojego tematu - a jestem pewien że wrzucałem to przez forum. Ktoś ma podobną niespodziankę?
Bo co teraz? Zakładać temat nowy i trzepać zdjęciami co trzeci dzień, żeby to tu było?

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.799 387 20
Takie pytanie...
Co mam kurna zrobić jak mi foty zniknęły z 20 stron mojego tematu - a jestem pewien że wrzucałem to przez forum. Ktoś ma podobną niespodziankę?
Bo co teraz? Zakładać temat nowy i trzepać zdjęciami co trzeci dzień, żeby to tu było?
Z tego co widać to musiałeś wrzucać linki do picturepush.com zamiast wklejać zdjęcia. Dziwne tylko jest to, że niektóre fotki pozostały.