• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

herbi

Znany użytkownik
Reakcje
2.195 2 0
Brakowało mi ostatnio Jelczy w Twoim wykonaniu. Pięknie odwzorowany. Interesuje mnie tylko czy on tak z tymi otwartymi burtami jeździł czy to tak na placu jak stał.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dzięki za komentarze, fajnie że solniczka zyskała uznanie. Będą kolejne zabudowy na Jelczach, ale muszę poczekać na dostawę.
Dzisiaj niemal skończyłem kolejny pojazd do kolekcji SITY - pozostaje jeszcze zamontować koguty i będzie koniec. Oczywiście zgodnie z obowiązującym trendem - jeśli nie Jelcz to śmieciara, dziś mam to drugie.
Model po całkowitym przemalowaniu, był kiedyś pomarańczowy...teraz nabrał większej wyrazistości:
MERCEDES SK 94 - SITA Częstochowa

i jeszcze rodzinne zdjęcie :

pozdr.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Tabliczka jest na razie tylko do fotek zamontowana na sztukę dlatego taka okrutnie gruba. Oryginalnie jest ciut większa i logo troszkę bardziej rozbudowane.Będzie zmieniona jak zrobię fotkę i druknę.
Dziś jeszcze jeden model, pokazywany już przez mafo. Udało się Sewerynowi go zdobyć i jest - dodałem tablice i z lekka przyprószyłem. Oto trzecia siostra do kompletu.

pozdr.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.815 387 20
Lekko przyprószona wygląda bardzo realnie. Podobają mi się Twoje zmiany w modelach. Gratuluję i po troszku zazdroszczę umiejętności,

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.021 158 2
SKODA rewelka rewelka!!!
A SK z poprzedniej prezentacji świetny. Pokazałem właśnie ten model mojemu koledze....
i wspomnienia wróci, jak podobny samochód zapakował mu pojemnik w drzwi jego Lanosa ;-)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dziś kilka modeli typowo plastikowych, bez ingerencji , bez duszy - ot po prostu kilka zestawów z kontenerami - starszych i nowszych.

kolejne FERCAMY:

oraz całkiem przyzwoity zestaw, który od razu wpadł mi w oko, bo tego typu kontenera z takimi oznaczeniami to jeszcze nie było:

Tylko te fioletowe nadkola w naczepie strasznie syfiate - do pomalowania.
pozdr.