Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
No... proszę Pana. Jakoś filmu to jedno ale widzę, że nieźle opanował Pan sterowanie tym urządzeniem.
Bardzo dobre prowadzenie kamery, a to nie jest takie proste. Wiem bo też trochę latam
Nareszcie wycieczka
Gliwice Sośnica.
Reklama złomu przed wejściem na tory
Pozostałości stacji, na pierwszym zdjęciu tory (w prawo) do KWK "Sośnica".
Był tu kiedyś taki malowniczo porozp* budynek stacyjny, ale chyba był, tylko to zostało...
Nastawnia GSA i widok w kierunku Gliwic.
Wiadukt widoczny w centrum środkowego zdjęcia to właściwie 5 wiaduktów górą linia nr 137 do Katowic, dołem chyba linia nr 200, powyżej nastawnia GLA.
Z tego samego mniej więcej miejsca widoki na kolejowe Gliwice, panorama miasta na horyzoncie, wiadukt drogowy to autobana tj. A1.
Drugie zdjęcie to widok w przeciwną stronę, na horyzoncie Zabrze.
Przy okazji jeszcze jeden motyw z Gliwic, widok za zakłady Polskie Wagony Sp. z o.o.
Następny przystanek: Pyskowice, kilka widoków na tutejszy skansen i nieczynną nastawnię Pk5.
Pozostałości poniemieckich konstrukcji, Bały Pyskowice. Pomijając wszystko inne mało brakowało, a mielibyśmy w PL wielką stację kolejową.
Na pierwszym zdjęciu tory na wiadukcie to linia piaskowa, dołem linia kolejowa Gliwice-Opole.