Jedna rzecz. Założyłem ten wątek i zebrałem Wasze pomysły w odpowiedzi na
ten post Kolegi
@Rocojim - faktycznego pomysłodawcy. Zatem proszę Kolegę (i wszystkich zainteresowanych) o opinię, jak mam dalej postąpić.
Oczywiście, nie jest to żadne pismo urzędowe i spokojnie każda z rozważanych opcji podpisywania przejdzie.
Generalnie im więcej osób poprze ten list, tym większa szansa, że zostaniemy choć w części wysłuchani. Dlatego bardzo proszę o dalsze zgłoszenia i dziękuję tym Kolegom, którzy już się zgłosili
Gdybyście woleli pisać do mnie e-mailem, podaję adres:
piotr@piotr-piesik.com - zresztą jest w tekście pisma.
Wasze nazwiska i e-maile nie będą wykorzystane do niczego poza wpisaniem w ostatecznej wersji pisma, które będzie skierowane do PIKO. Nie będę ich w żaden inny sposób przetwarzał ani udostępniał. Całą akcję traktuję jako jednorazową, a dalszą korespondencję z Wami będę prowadził jak zwykle tu, na Forum.
Gdyby ktoś jednak nie chciał podawać PIKO (ani mojej skromnej osobie) swoich danych (nazwisko, e-mail), to może podać tylko część z nich, albo sam nick z Forum. Tak naprawdę, lista sygnatariuszy tego pisma opiera się na dobrej woli i zaufaniu, bo przecież nikt nie będzie nas sprawdzał. To nie pismo urzędowe, ani nawet nie jest to oficjalne pismo biznesowe. Po prostu nasza opinia jako klientów.
PIKO działa na terenie UE i nie mam najmniejszych podejrzeń, że wykorzystają pozyskane w tym piśmie nasze dane do czegokolwiek. Tzn. dostaną moją zgodę na wykorzystanie tylko i wyłącznie mojego adresu w celu ew. odpowiedzi na pismo.