Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Kolejny bardzo ciekawy model z za wielkiej wody! Ilość i różnorodność ciężarówek amerykańskich w Twoich zbiorach jest co najmniej imponująca. Dwa ostatnie zdjęcia - TOP!
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze.
Dzisiaj mały jubileusz, czterdziesty truck z Hamburga który jest jednocześnie ósmym acargo w mojej kolekcji, a sam z siebie ma jubileuszowe malowanie z okazji dziesięciolecia firmy. Mam nadzieję że herpa jeszcze wypuści te z grafikami Rammstein i st.Pauli.
Zdjęcie oryginału z profilu fb firmy. Dzisiaj nie cuduję z puszkami, wszystkie modele w wersji "saute", tak jak herpa je spakowała.
HH40
Kolego - jak już tyle uzbierałeś , to ten jest obowiązkowy! Bardzo fajne malowanie jubileuszowe.
Pięknie wygląda całość, chociaż u mnie każdy ma puszkę ...
Tomek u ciebie dłuższa przerwa w prezentacji ale jak wrócić to na gruboVolvo wygląda rewelacyjnie w tym jubileuszowym malowaniua cała flota robi wrażeniegratuluję.
Volvo rocznicowe świetne, puszka taka sobie, całą podkolekcja wygląda imponująco, dobrze że mi już przeszło to malowanie bo bym z torbami poszedł a tak mogę sobie u Ciebie pooglądać i nacieszyć oczy
Fotka zbiorowa powaliła mnie na łopatki Genialnie razem wyglądają . Nowe volvo świetnie się prezentuje w barwach tej firmy . Kontener pasuje do tego żółtego koloru . Ogólnie jak dla mnie bardzo fajnie że maersk wypuścił takie kolorowe puchy . Lubie jak na świecie jest barwnie (nie mylić tego z jakimiś ideologiami) .
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze
Dzisiaj model banalny i dosyć częsty na aukcjach, dlatego nie śpieszyłem się z zakupem, ale w tym roku postanowiłem zamknąć kilka tematów,
chyba że herpa coś jeszcze wypuści w tym malowaniu. Kolejna żółta spedycja z Hamburga w komplecie
Volvo F12 NTK
HH41