• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.823 4 0
Czas... U mnie jest bardzo podobnie. :(
Naprawdę ciekawy model z ostatnich nowości. Nie dość, że trzy osie to na dodatek hammar. :) Co do puszki, to aż tak bardzo bym nie przesadzał. :D Herpa robiła dużo gorszy "szajs" w modelach za grubą monetę. :D Ten "oryginalny' chłodniczy ONE ma numer a nawet pomalowane rygle! :ROFL: Teraz to kontener za bardzo odstaje , jeżeli chodzi o całokształt. :ROFL:
Model mam i ja. Jestem bardzo zadowolony, nawet z Herpowskim kontenerem... ;)

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Dzisiaj model który dostałem w prezencie od kolegi z sąsiedniego forum, Przemka "petrzask" Trzaskowskiego, on zna moje klimaty i wie
że lubię Niderlandy, więc dziś jest Daf 95 w malowaniu dziwnie brzmiącej spedycji 't Zand VoortTrans.
Nie natknąłem się na zdjęcie akurat tego Dafa, ale mają inne ciekawe okazy w swojej flocie.
Dzięki Przemku serdeczne(y)(y)(y)
A1.jpg
DSC_0735.jpg
DSC_0737.jpg
DSC_0739.jpg
DSC_0740.jpg
DSC_0742.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Dzisiaj taka pozakatalogowa nowość Herpy która powstała z inicjatywy Pana Oliwiera Koniga właściciela firmy OK-Trans.
OK-Trans mieści się w małym mieście Poyenberg w okolicach Hamburga i zajmują się obsługą portów w Hamburgu, goście bardzo sympatyczni
w kontakcie, namawiam ich na model Dafa XG który niedawno wzbogacił ich flotę.
Tymczasem bardzo urokliwa, niemłoda już Scania R'04.
HH43
A1.jpg
DSC_0754.jpg
DSC_0755.jpg
DSC_0756.jpg
DSC_0758.jpg
DSC_0760.jpg
DSC_0762.jpg