• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Kompletnie nie przeszkadza mi kierownica po lewej stronie, herpa raz na jakiś czas nawiązuje do tradycji i wypuszcza model torpedę,
Tu nawiązanie do tradycji jest podwójne, bo w tak wypasionym modelu zostawili gołą belkę,:ROFL: ale cała reszta jest piękna:love:
Mnóstwo części do montażu, kupujcie póki jest.
https://flic.kr/p/2jYAXHs
DSC_0905.jpg
DSC_0907.jpg
DSC_0909.jpg
DSC_0912.jpg
DSC_0914.jpg

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Najnowszy wypust brekiny, tradycyjnie agresywny chrom, no i niestety nie podmalowane obrysówki dachowe, do tego montaż części tylko na klej, inaczej się nie trzymają, brak naczepy, trzeba kombinować.
Ale są oczywiście i plusy, przede wszystkim jest(y), i będzie zawsze, nie trzeba kombinować jak z athearnem żeby coś kupić.
Fajne malowanie przedstawiające prawdziwego operatora.
DSC_0915.jpg
DSC_0917.jpg
DSC_0919.jpg
DSC_0920.jpg
DSC_0921.jpg

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Ten Kenworth jest tak brzydki, że aż piękny szczególnie jak na nie go patrzę z przodu:). Nie wiem czy tak dobrze zdjęcia robisz czy tak wygląda w realu ale bardzo mi się podobają zbiorniki, że nie „trącą plastykiem” jak to często u Herpy bywa. Jak Brekina zacznie wypuszczać całe zestawy to sam chętnie skuszę się na jakiś dla małej odmiany.

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.916 387 20
Model bardzo ciekawy. Szkoda, że Brekina nie maluje wszystkich elementów, bo to żadne oszczędności, a model wygląda na nie do końca dobrze... :niepewny: