• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Jak pierwszy raz zobaczyłem model który dzisiaj prezentuję, to byłem przekonany że to Maciek @kosmo83 coś wystawił na sprzedaż,
ale po dokładniejszym obejrzeniu fotek stwierdziłem że nie, on by go bardziej dopieścił ;)
Ale herpie i tak nieźle wyszło, Scania CS20 Ruter Ferverkehr Hamburg
HH-44
A1.jpeg
DSC_0887.jpg
DSC_0888.jpg
DSC_0889.jpg
DSC_0892.jpg
DSC_0893.jpg

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.366 109 2
Bardzo fajny zestaw , tylko te mapy w naczepie prostokątne są ok , ale te okragłe domalowane to nie wiem po co, albo wszystko okrągłe albo klasycznie prostokątne a taka mieszanka wygląda dość dziwnie :)

kosmo83

Znany użytkownik
Reakcje
5.443 2 0
Scania wygląda rewelacyjnie z tymi wszystkimi dodatkami i kalkami(y)mi za to podoba się te przejście w drugi kolor na koniu;)gratuluję udanego zakupu.
Tomku trochę w tym wpisie za bardzo doceniasz moje możliwości modelarskie(chociaż to bardzo miłe):love:ale do stworzenia takiego modelu brakuje mi jeszcze umiejętności:p

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.222 69 0
Scania wygląda rewelacyjnie z tymi wszystkimi dodatkami i kalkami(y)mi za to podoba się te przejście w drugi kolor na koniu;)gratuluję udanego zakupu.
Tomku trochę w tym wpisie za bardzo doceniasz moje możliwości modelarskie(chociaż to bardzo miłe):love:ale do stworzenia takiego modelu brakuje mi jeszcze umiejętności:p
Nic Ci Maćku nie brakuje, Ty byś zrobił obrysówki, dodał koguty i bindenbumy;)