• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja Heavy Metal Truck Blend

Slavi

Znany użytkownik
Reakcje
2.939 5 0
Tomek potrafi naprawić każdy błąd jaki zrobiła Herpa czy AWM... :ROFL::ROFL::ROFL: Z kontenerem - nie inaczej - najlepiej! :D No a jak już kontener, to na bogato, dwa PT! :D FM sam w sobie bardzo fajny, a że w naszej skali jest go mało - to każdy świetny. Piękny duet na końcu... :)

Brodagaz

Znany użytkownik
Reakcje
28.724 109 2
Przegapiłem trzy świetne prezentacje , Scania świetna skromna ale świetna , Renault Mack chyba mam takiego ale nie pamiętam więc się nie będę chwalił :):):) , no i Volvo jest kapitalne i z kontenerami rzeczywiście wygląda zdecydowanie lepiej :)

OP
OP
Tomek M.

Tomek M.

Znany użytkownik
Reakcje
10.609 69 0
Witajcie, dzięki za oceny i komentarze ;)
Ostatnio miałem mało czasu na forum, trzeba było zadbać o ogród przed zimą, zadbać o opał czyli pociąć opony i pomalować tłuczoną cegłę na czarno:LOL:
W niedługim czasie pouzupełniam swoją aktywność w Waszych wątkach, skromnie zacznę od swojego;)
Mack H-67 bądź też H-673 jak kto woli, w tym drugim wypadku silnik był z turbiną i miał 205 KM (bez turbo 170).
Długo się uganiałem za tym konkretnym malowaniem którego BoS zrobił znacznie mniej niż tego żółtego.
Moja propozycja na "ogon" to pokazywana już kiedyś naczepa Trainworxa.
A1.jpg
DSC_0668.jpg
DSC_0669.jpg
DSC_0670.jpg
DSC_0671.jpg
DSC_0672.jpg
DSC_0674.jpg
DSC_0675.jpg
DSC_0676.jpg
DSC_0677.jpg
DSC_0678.jpg

Ostatnio edytowane: