Potestowałem sobie trochę emulator, dźwięki brzmią bardzo dobrze, a zaimplementowany system odpalania kolejnych zapowiedzi tym samym przyciskiem funkcyjnym jest naprawdę świetny
Jedyną większą uwagę mam do odgłosu hamulców - przy długim hamowaniu, odgłos hamulców załącza się zaraz po wydaniu komendy przyhamowania (i to jest OK), natomiast jeżeli hamowanie jest dłuższe, to w pewnym momencie dźwięk hamulców się kończy, mimo że pociąg nadal hamuje (i to jest trochę nienaturalne). Efekt jest taki, że np. przy wyhamowywaniu składu od prędkości 100% do 0%, co trwa odpowiednio długo, hamulce słychać przez jakiś początkowy okres czasu, natomiast pod sam koniec hamowania i przy ostatecznym zatrzymaniu nie słychać ich już w ogóle - pociąg "się zatrzymuje" w ogóle bez charakterystycznego pisku hamulców.
Czy można poprawić dźwięk hamulców tak, aby upewnić się, że będzie go słychać również przy całkowitym zatrzymaniu pociągu? W ogóle, proponowałbym może, żeby ten wyraźny pisk hamulców odpalał się dopiero na ostatnie 15-20% prędkości, a przy zwalnianiu powyżej tego (np. 100% -> 50%, 70% -> 30% itp.) w ogóle nie było dźwięku hamulca.
Aczkolwiek najbardziej zależy mi jednak przede wszystkim na tym, żeby dźwięk hamulca był odtwarzany w momencie, kiedy pociąg zatrzymuje się tak "na zero"