Bardzo podoba mi się ten Csepel. Ja akurat nie bardzo pamiętam tej wersji. Natomiast kojarzę ciągniki siodłowe z naczepą do przewozu mleka lub z naczepą cysterną z dwoma równoległymi zbiornikami do przewozu produktów naftowych. Najdłużej chyba przetrwał w Gliwicach w Zakładzie Energetycznym co najmniej do końca lat osiemdziesiątych z naczepą cysterną tą z dwoma zbiornikami i był jak mi powiedziano sporadycznie używany do transportu i chyba też magazynowania oleju transformatorowego.
Co do zawirowania z dostawą poszczególnych numerów to jestem ciekawy jak to wpłynie na realizację prenumeraty. Ja w najbliższej dostawie powinienem dostać Stara meblowóz i Jelcza cysternę którego jeszcze nie ma. Tak więc zobaczymy co przyjdzie z meblowozem i kiedy.
Co do zawirowania z dostawą poszczególnych numerów to jestem ciekawy jak to wpłynie na realizację prenumeraty. Ja w najbliższej dostawie powinienem dostać Stara meblowóz i Jelcza cysternę którego jeszcze nie ma. Tak więc zobaczymy co przyjdzie z meblowozem i kiedy.