• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wystawa w Krakowie 6-7.12.08 w Muzeum Inżynierii Miejskiej

nesek

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
Wstyd nie wiedzieć... Zakres programowy klas 6 (Sz. Podstawowej), 1 i 2 (gim) obejmuje przynajmniej podstawowe informacje o pakiecie MSC (World, Excel, Power Point)...

Microsoft Excel lub inny podobnego typu program do otwierania arkuszy XLS

Krzychu 126

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Po pierwsze faktycznie wstyd nie wiedzieć ale jak sie ma takich a nie innych nauczycieli informatyki to trudno.
Po drugie przypuszczałem z własnego doświadczenia że to właśnie coś z pakietu office,próbowałem odpalić ale cos nie śmigało,spróbuje jeszcze.Po trzecie dzięki za pomoc

chf

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Mam pyranie : od której godziny zaczniecie składanie makiet ? Nie mam swoich modułów jeszcze ale z miłą chęcią pomoge przy rozkładaniu.

Paweł

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
12 0 0
chf napisał(a):
Mam pyranie : od której godziny zaczniecie składanie makiet ? Nie mam swoich modułów jeszcze ale z miłą chęcią pomoge przy rozkładaniu.
wpadaj śmiało bo dużo roboty przed nami, każda para rąk jest na wagę złota

spex

Użytkownik
KKMK
Reakcje
0 0 0
nesek napisał(a):
Wstyd nie wiedzieć... Zakres programowy klas 6 (Sz. Podstawowej), 1 i 2 (gim) obejmuje przynajmniej podstawowe informacje o pakiecie MSC (World, Excel, Power Point)...

Microsoft Excel lub inny podobnego typu program do otwierania arkuszy XLS
Nawet "google" ten plik otworzy

Michał Szewczyk

Aktywny użytkownik
Reakcje
27 0 0
Paweł napisał(a):
Michał Szewczyk napisał(a):
Jakoś nie kojarzę, żebyśmy mieli na makietach trakcję elektryczną ;)
Rozumiem, że w ciągu tygodnia można bez publiczności robić co się chce, ale trzymajmy poziom!
ciekma napisał(a):
Meldujesz się w poniedziałek w Klubie i dostajesz z rozdzielnika dwie skrzynki,
mają być przejezdne na godz. 18tą w piątek.
dobre ;)
co masz na mysli o trzymaniu poziomu?

Paweł

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
12 0 0
co masz na mysli o trzymaniu poziomu?
elektrowozy nie jeżdżą po szlakach bez trakcji :p no chyba, że ciągnie je jakiś spalinowóz :p

a tu drugie wyjaśnienie:
Marcin napisał(a):
Michał Szewczyk napisał/a:
Ja przybędę z Lokiem Eu43 + 4 Wagony IC + 5 wagonów EC. Wezmę też MMouse. Sobota 6.12.2008 od rana.

Na imprezce nikt trakcji na swoich skrzynkach nie ma więc nie będzie możliwości puszczenia tego składu!!

chf

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
mam rozumieć ,że wcześniej nikogo jeszcze nie będzie ? Mnie się wydaje ,że zaczęcie składania o 18 to troszkę za późno. Moge byc wcześniej w krakowie do pomocy przy skręcaniu makiety.

Michał Szewczyk

Aktywny użytkownik
Reakcje
27 0 0
...

Marcin napisał(a):
NO CHŁOPIE ZROZUM - POPROSTU - NIE MA TRAKCJI - NIE MA JAZDY ELEKTROWOZAMI !!
Stary nie krzycz bo głuchy i ślepy nie jestem.

Jak taką politykę prowadzicie to róbcie to jak uważacie i jeździjcie sobie nawet drezynkami. Udanej imprezy życzę. Po takiej miłej pogadance dziękuję za takie spotkania

Marcin

Użytkownik
KKMK
Reakcje
23 0 0
Re: ...

Marcin napisał(a):

Jak taką politykę prowadzicie to róbcie to jak uważacie i jeździjcie sobie nawet drezynkami. Udanej imprezy życzę. Po takiej miłej pogadance dziękuję za takie spotkania
Jestem współorganizatorem i będe sobie jezdził czym chce (a że tak zadecydowaliśmy we wspólnym gronie )bo poprostu tak nam pasuje - a jak się nie rozumie że nie to nie i się grzecznie pisze to żle -ale widze że dotarło i git. :D

ciekma

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
7 1 0
chf napisał(a):
mam rozumieć ,że wcześniej nikogo jeszcze nie będzie ? Mnie się wydaje ,że zaczęcie składania o 18 to troszkę za późno.
Niestety nie od nas to zależy, dopiero o 18tej udostępniają salę, wcześniej kończy się jakaś inna wystawa.
Ja się chcę spotkać w klubie godzinę wcześniej, o 17tej, z osobami które wzięły nowe moduły klubowe do dokończenia, w celu dorobienia elektryki.
Trzeba też dorobić nogi na 110 do kilku starych modułów klubowych, tak że każda pomoc się przyda.

tlaguz

Użytkownik
Reakcje
0 0 0
A mogę wpaść w piątek jak będziecie skręcać makietę, tak tylko, żeby zobaczyć czy w mojej skrzyni dobre profile zrobiłem?
Oczywiście z makietą moją przyjadę w tym celu.

Też mógłbym coś pomóc o ile do czegoś Wam się taki n00b przyda :razz:

Paweł

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
12 0 0
tlaguz napisał(a):
A mogę wpaść w piątek jak będziecie skręcać makietę, tak tylko, żeby zobaczyć czy w mojej skrzyni dobre profile zrobiłem?
Oczywiście z makietą moją przyjadę w tym celu.
Też mógłbym coś pomóc o ile do czegoś Wam się taki n00b przyda :razz:
Możesz wpaść, ale jak już jesteś to przydasz się do pomocy, a przy okazji zobaczysz jak się przygotowuje takie imprezy ;)

Krzychu

Użytkownik
KKMK
Reakcje
3 0 0
Re: ...

Marcin napisał(a):

Michał, nie przejmuj się tymi wypowiedziami, ja zostałem wyznaczony do zbierania informacji o taborze, Twój skład został wpisany na liste i na pewno stanie na makiecie.

Pozdrawiam.

Krzysiek Kulka