• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Wystawa w Krakowie 6-7.12.08 w Muzeum Inżynierii Miejskiej

xendx

Nowy użytkownik
Reakcje
0 0 0
Vaco napisał(a):
Jak to 6-7? A jest to impreza otwarta? tzn. czy można tak po prostu sobie przyjść i nacieszyć oczy?:)
napisane wyraźnie godziny otwarcia i info że
pado napisał(a):
Dni od poniedziałku do piątku są dniami zamknietymi, ale pewno po wcześniejszym umówieniu sie można będzie przyjechać i się spotkać (popołudniu) ;)

Misiek

Znany użytkownik
NAMR
Reakcje
5.748 141 0
to ja się wmeldowuję w piątek bądź sobotę 12 czy 13 grudnia ;-)
...zależnie kiedy zawitam na Kazimierz i ile będę miał czasu ze względu na "lepszą połowę" ;-)

Krzychu

Użytkownik
KKMK
Reakcje
3 0 0
Do tej pory nie otrzymałem od nikogo danych wagonów. Przypominam że tabor można zgłaszać jeszcze przez dwa dni.

Wygląda na to że we Fremojazdach bedą uczestniczyły tylko wagony Pawła, Ciekmy, Bartosza i Pado bo oni mają juz od dawna karty wagonów.

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
4.835 33 0
Krzychu narazie nie ma co robić fremo jazd na 300 wagonów bo i tak sobie nie poradzimy. Najpierw nalezy się wspólnie zebrac i zrobić fremojazdy np na jednym pociągu wspólnie a potem każdy z osobna jakiś pociąg weźmie i nim pokieruje ;)

Michał22

Użytkownik
NAMR
Reakcje
15 10 0
Czy w piątek będzie można przyjechać i poskładać skład na hali ??
I od której do której ??
może uda się przyjechać na 18 i posiedzieć do 22.00 aby wszystko grało :)

cyruss

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
339 1 0
O ile nic się nie zmieniło to w piątek, 05.12, od godziny 18:00 będzie trwać rozkładanie makiety i potrwa pewnie do północy jak nie dłużej.

ciekma

Znany użytkownik
FREMO Polska
KKMK
Reakcje
7 1 0
Michał22 napisał(a):
chciałem sprawdzc skład jak bedzie sie kulał
Zaraz zaraz, chcesz przyjść i popędzać nas abyśmy szybciej rozkładali makiety bo Ty chcesz sobie składem pojeździć?
Kolego, nie wiem czy w ogóle pojeździsz bo brakuje modułów.
Skrzynki są, ale surowe.
Meldujesz się w poniedziałek w Klubie i dostajesz z rozdzielnika dwie skrzynki,
mają być przejezdne na godz. 18tą w piątek.
Wtedy, gdy już rozłożymy a Ty nam w tym pomożesz, możesz się kulać :)

Paweł

Aktywny użytkownik
KKMK
Reakcje
12 0 0
Michał Szewczyk napisał(a):
Jakoś nie kojarzę, żebyśmy mieli na makietach trakcję elektryczną ;)
Rozumiem, że w ciągu tygodnia można bez publiczności robić co się chce, ale trzymajmy poziom!
ciekma napisał(a):
Meldujesz się w poniedziałek w Klubie i dostajesz z rozdzielnika dwie skrzynki,
mają być przejezdne na godz. 18tą w piątek.
dobre ;)

pado

Znany użytkownik
KKMK
Reakcje
4.835 33 0
Hehehh tak Maćka wejście było całkiem miłe ;) Miłoby było jakby wszyscy chętni któzy chcą sobie pószczać tabor też by pomogli troszkę przy rozstawianiu makietki.

Dostałem dziś plakacik taki oto od kolegi Michała i chcę go wrzucić na forum. Jeśli ktoś ma możliwość go umieszczenia u siebie na stronie albo na blogu to tez niech wrzuca.