Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Problem w tym, żeby się ludzie po powywracali jak się światło zgasi
Też myślałem o jazdach nocnych i zrobieniu kabelka z LEDami oświetlającego drogę wzdłuż modułów, a także naklejki lub farbę fosforyzujacą do oznakowania boxów.
Ale oczywiście takie brewerie to tylko na spotkaniach zamkniętych w ciągu tygodnia.
Dobrze byłoby też gdyby Pulman i inni zawiadowcy przynieśli sobie lampki nocne do oświetlenia miejsca pracy
Semafory kształtowe też rozumiem że mają wszystkie sygnał nocny
Jakby się zakończył 30.XI to by było pięknie. Co do miejsc parkingowych na wawrzyńca to są tam takie bo wczorajwidziełm idąc tam spcerkiem na Stradom. Jednakże jak tylko otworza ulicę to odrazu zostaną zapełnione. Przyroda nie lubi próżni
Co do jazd nocnych to u mnie niebędzie semaforó żadnych
A takie małe pytanie, cze można zrobić owal z nitka na wiazdową aby Tabor mógł jedzić w kółko było by to ciekawe . Ale nie przypominało by koleji
Wersje porawiona sory za błędy (
A szurowanko ?? Pytam bo nie jestem pewnien czy są zaszutrowane. Wczoraj miałem je odebrać od KUŹNI ale niestety plany mi się pozmieniały i nie dotarłem tam. Będę je dziś miał koło 17 w samochodzie.
Co tam trawa i szutrowanko, grunt żeby przejezdne były, a z tym był zdaje się problem.
ale może nie będą potrzebne:
http://layer.uci.agh.edu.pl/~mczapkie/Train/tmp/modele/warsztat/tmp/kkmk08.jpg