Fakt jest taki że modele z GPM-u są w rozsądnej cenie i mimo że nie są wolne od małych błędów i nie robi się ich zbyt łatwo, to są i będą się dobrze sprzedawać, moim zdaniem. Nie rozumiem hejtu jaki jest wylewany na tą firmę , nie chcesz nie kupuj po co się uzewnętrzniać. Duże firmy modelarskie też robią błędy i to czasem nie małe a i tak znajdują klientów na swoje produkty. Moim skromnym zdaniem jeśli GPM utrzyma poziom lub go jeszcze podniesie i będzie wprowadzał nowości w takim tempie jak dotychczas to nie ma się co martwić i wszystko pójdzie w dobrym kierunku.
A z praktyki warsztatowej przy modelach GPM, denerwują mnie koła które są w całości , nie idzie tego ładnie pomalować albo ja nie umiem , to naświetlanie też jest upierdliwe i niektóre detale na karoserii powinny być wyrażniej zaznaczone , no i linie podziału moim zdaniem też powinny być głębsze, oszklenie też nie jest mocną stroną tych modeli, poza tym nie ma się co czepać , Żuk , wygląda jak Żuk , Nysa to Nysa i tak dalej , nie trzeba zgadywać co artysta miał na myśli jak to czasem bywa przy modelach żywicznych niektórych ''producentów ''

p.s. jak się uporam z modelami które mam na warsztacie to nie omieszkam ich pokazać
I jeszcze jedna sprawa, więcej optymizmu !!!!