Przepraszam ,że Tobie (Wam) kazałem tak długo czekać . To znaczyć może wg. mnie ,że chcemy "pogadać" , ale bez uprzedzeń , po prostu pogawędzić o różnych aspektach modeli czy zabawek przedstawiających pojazdy drogowe w skali H0. Myślę ,że nasza różnorodność mentalna może dać " kopa" wymaganiom w modelach czy zabawkach pojazdów kołowych w skali 1:87.
- Tak , dopiero dziś odezwałem się , a wiąże się to z dzisiejszą prezentacją Brodagaza śmieciarki z skrętnymi kółkami , wyszła ta prezentacja kapitalnie mimo tego otoczenia i tła , prezentacja tej śmieciarki to czysta przyjemność oglądania , a nic szczególnego .. i te skrętne półosie. Cieszy mnie ,że ( od czasu do czasu wspominając pokpiwawszy o skrętnych kółkach zdaliście sobie sprawę ,że to ważna rzecz ) ,
- z rozpędu dorzucę następne wymaganie jako mus genialności posiadanego modelu czy też zabawki ,-otwierane drzwi i to jest dopiero wyzwanie.
Na zadane przez Kolegę pytanie, - to wg mnie inny Kolega odpowiedział Koledze , więc ja nie muszę , mnie ta odpowiedż Kolegi satysfakcjonuje( fajne poczucie humoru).
Otwierane drzwi , klapy, szyby .