• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

SN61

axer1970

Znany użytkownik
Reakcje
155 1 0
Edytka Górniak, tak wyglądają dziś prawdziwe kobiety. ;-) Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać.
Kwestia gustu. Są kobiety wyglądające jak prawdziwe kobiety, może mniej ich u nas, a więcej.... Nie napiszę gdzie, bo byście się tam zjechali:)
No, ale wracając do tematu to ja skomentuję to tak:
SN61, parowozy, tak wyglądała kiedyś prawdziwa kolej. Dziś może lepsza jest kolej od strony technicznej, ale klimat już nie ten sam. Szanujmy wspomnienia!
Może ktoś z Was pamięta SN61 w Olsztynie? Tam po raz pierwszy je spotkałem i chętnie zobaczę zdjęcia "Ganzów" właśnie stamtąd...

A

AJ

Gość
Panie Pawle my z tej samej "półki" - to może nie musimy sobie "Panować". Zresztą mieliśmy kiedyś przyjemność się poznać ;). A tak w ogóle - podobno internet nie toleruje Panów.

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
21.230 508 29
Dalszy ciąg z bogatej kolekcji Piotrka Chorążego.
Opisy ze zdjęć jeśli są, tam gdzie nie ma liczę na pomoc Andrzeja J, oraz innych kolegów.

W lesie koło Lipusza

skanowanie0003.jpg

Rzeka Wieprza 11.04.2002

skanowanie0004.jpg

Bez opisu.

skanowanie0002.jpg

Ostatnio edytowane:
A

AJ

Gość
To trzecie zdjęcie to jest most na Wieprzy pomiędzy Kępicami i Korzybiem, natomiast druga fotka to spiętrzenie rzeki Wdy koło Tlenia przed elektrownią wodną Żur, zdjęcie powstało bodaj dwa dni wcześniej w trakcie jednej imprezy.