• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Sieć trakcyjna

OP
OP
bstok70

bstok70

Znany użytkownik
MSMK
PGMK
Reakcje
1.603 36 1
@bstok70 A możesz dać jakieś powiększone zdjęcie jak to się zaczepia?
Moduły mam spakowane. Rozpakowane są tylko te, które są w trakcie budowy/przebudowy. Jeżeli się wszystko dobrze ułoży, to w ten weekend spróbuję zawiesić nową sieć nad jednym torem i wtedy od razu wrzucę powiększenie łączenia. Na 50 stronnie tego wątku, widać haczyki na zdjęciu, na którym EU07 ma podaną kształtową tarczę manewrową. Haczyki są nad podziałem modułów.
I jeszcze na 41 stronie jest pokazane jak to robi się w MSMK (czyli tam gdzie pobierałem nauki) :)

Ostatnio edytowane:

daromaro

Znany użytkownik
Donator forum
Reakcje
1.924 129 86
Moduły mam spakowane. Rozpakowane są tylko te, które są w trakcie budowy/przebudowy. Jeżeli się wszystko dobrze ułoży, to w ten weekend spróbuję zawiesić nową sieć nad jednym torem i wtedy od razu wrzucę powiększenie łączenia. Na 50 stronnie tego wątku, widać haczyki na zdjęciu, na którym EU07 ma podaną kształtową tarczę manewrową. Haczyki są nad podziałem modułów.
I jeszcze na 41 stronie jest pokazane jak to robi się w MSMK (czyli tam gdzie pobierałem nauki) :)
Faktycznie.... tu: 41#post jest pokazane jak wygląda to łączenie. No to poproszę o zdjęcie co się dzieje ze słupem po takim łączeniu. Druty są do niego przylutowane czy jakoś je się zdejmuje (do wysięgników rzecz jasna tego słupa)?

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Budownictwo i pozostała infrastruktura 91