• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

void-tech

Znany użytkownik
Reakcje
939 37 1
@joker to oczysity błąd który już jest poprawiony. Inna ciekawa rzecz, to że to jedyna EP09 oferowan w wersji cyfrowej... Ciekawe czy zamówione dziewiątki będą mogły być 'wzbogacone" przed wysyłką... i czy finalnie dekoder ESU, to będzie koszt 300PLN :-D

ciah78

Nowy użytkownik
Reakcje
2 0 0
Diesant

Nie wymagajmy od razu od Producenta cuda cuda - wianek.
Najpierw niech wyda te modelu które były zapowiedziane.
I tyle w temacie.

Pozdrawiam
No i mamy cuda wianki jak widać w poście wyżej :)
Z tym wydawaniem zapowiedzianych modeli przez SM , to - na obecnym etapie rozwoju firmy - wierzę , że to tylko kwestia czasu .
Z perspektywy potencjalnego klienta - cierpliwości.
Pomimo potknięć/przeciwności - ja uważam , że warto.

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
256 87 0
Jeśli ktoś tu przegrał to chyba PIKO i to w fatalnym stylu.
Ja i wielu moich kolegów piję kawkę i spokojnie czekam na EP09 od SM.
A jeśli już podają słowa współczucia to współczuje tym, którzy nie mogli już wytrzymać i kupili EP09 od Piko.
Zobaczycie... tak za pół roku, półki naszej giełdy bedą się uginać od tych modeli.

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.649 160 0
Jeśli ktoś tu przegrał to chyba PIKO i to w fatalnym stylu.
Ja i wielu moich kolegów piję kawkę i spokojnie czekam na EP09 od SM.
A jeśli już podają słowa współczucia to współczuje tym, którzy nie mogli już wytrzymać i kupili EP09 od Piko.
Zobaczycie... tak za pół roku, półki naszej giełdy bedą się uginać od tych modeli.
Niekoniecznie. Są różne aspekty i powody, dla któych ktoś już kupuje lub nie kupuje dany model.
Ja jeśli chodzi o EP09 to czekam na epokę V, malowanie klasyczne, reflektory wiadra i stary typ pantografów. :)

old_jawa

Znany użytkownik
Reakcje
1.740 62 1
Przepychanek polsko-polskich ciąg dalej. Weźcie wrzućcie na luz niech każdy kupuje co mu odpowiada bez zaglądania innym do gabloty. Do porzygu już z tym obrzydzaniem modeli jednej czy drugiej firmy. Ja mam EP09 PIKO i mi się podoba od SM chętnie za to kupię Dragona, Gryfina, turbostonki i wagony. 7 mam obydwu firm.

sybic

Aktywny użytkownik
Reakcje
256 87 0
Niekoniecznie. Są różne aspekty i powody, dla któych ktoś już kupuje lub nie kupuje dany model.
Ja jeśli chodzi o EP09 to czekam na epokę V, malowanie klasyczne, reflektory wiadra i stary typ pantografów. :)
Ja też :) Pisałem o tym tu na forum.
Na EP09 czekam prawie 30 lat od czasów pl.misc.kolej ale pierwszą EP09 jaką kupię koniecznie musi to być klasyka. ep. V.