Dziękuję bardzo za to serdeczne współczucie i Twoje wzruszające słowa. Jestem głęboko poruszony i dziękuję Ci z całego serca.
No niestety przegrałeś ten wyścig.
Wygrali z jednego powodu. Elektronika. Wstrzymałem EP09 aby nie było tego samego co z EU07. Nie jeden jak by miał ciągle pod górkę tak jak ja, już by rzucił to wszystko w cholerę. Ale ja nie. Dopracowaliśmy teraz schemat płytki, którą możemy wykorzystać w każdej lokomotywie. I znowu jeden duży problem z głowy. I tak będe rozwiązywał jedną sprawe za drugą. I tak będę dążył krok po kroku do przodu.
Pisałem Ci kiedyś, że tak się to skończy. Trzeba było słuchać, a nie płakać teraz i szukać współczucia.
Tak tak, pisałeś, myślisz, że ty jesteś jedyny, który próbował mnie zniechęcić do produkcji EP09? I co oczekiwałeś? Że powiem, ojej, masz racie, nie ma sensu, oczywiście wyrzucę całą pracę zainwestowaną w ten model do kosza, bo Pan RMP mi tak powiedział. Jak bym tak te dobre rady niektórych Twojej kategorii słuchał, to by SM już dawno nie było...
Chciałbym tu coś wyjaśnić. Nie szukam współczucia, ani nie płaczę w żaden sposób. Możesz więc zatrzymać swoją agresywną retorykę dla siebie. Wyrażam swoją opinię na temat innego modelu w taki sam sposób, w jaki wy wyrażaliście opinie na temat moich modeli. To, że wam się to nie podoba, jest dla mnie jasne. Nazywanie tego płaczem lub szukaniem współczucia raczej pokazuje twoją bezradność w próbach zniszczenia mojej motywacji i przekonania mnie.
Wiem, że będziesz to wszystko wypierać, ale jak wiarygodna jest osoba, która jest tak blisko związana z PIKO i czerpie stamtąd informacje z pierwszej ręki? Na pewno będziesz to także wypierać, ale trudno. Rób, co chcesz. I tak nikt Cię nie uwierzy. Zobacz podkreślony cytat
Jesteś przecież dorosłym mężczyzną, prawda? Szkoda, że tylko ciałem.
Pozwól, że nie skomentuję tego werbalnego wykroczenia, ponieważ nie mam zamiaru schodzić do tego poziomu.
Szkoda, że Pan Reschka tak nie potrafi.
To, co jednak pan Reschka potrafi, to pisać tutaj pod swoim prawdziwym nazwiskiem i tym samym brać odpowiedzialność za to, co mówi. Ta cecha brakuje niektórym osobom, do których Pan również należy.
Przecież to, ze PIKO będzie pierwsze na rynku z EP09 było już wiadomo od dość dawna. Był czas żeby się z tym pogodzić.
Zresztą z innymi modelami będzie dokładnie tak samo.
Mówić mądrze po fakcie potrafi każdy. Jak już napisałem, to był problem z elektroniką. Gdyby to nie wystąpiło, modele byłyby już dostępne pod koniec października. Ale nieważne. Jedna bitwa została przegrana, ale cała wojna jeszcze nie.
Włącznie z Panem Reschką. Wtedy będzie sprawiedliwie.
Dlaczego? Bo nie mówię wam, tego, co chcecie usłyszeć? Tak, to oczywiście wystarczający powód, by ograniczać komuś wolność słowa. Myślę, że ktoś tutaj bardzo tęskni za totalitarnymi czasami PRL-u...
W pełni popieram, ale muszę zauważyć, że przeglądając dział o dziewiątce PIKO zauważyłem
zaczepny wpis pana Roberta wyśmiewający namalowane tabliczki w modelu PIKO.
Gdzie ja się proszę śmiałem? Po prostu pogratulowałem niezaprzeczalnej urody tej oszczędnościowej decyzji i jak pięknie to wszystko wyszło
Merry Christmas!