• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

Lucjan P

Aktywny użytkownik
Reakcje
314 8 0
Jeżeli towar jest w sklepie dlaczego jest napisane na zdjęciu że po fazie testów zacznie się produkcja?
Powoli, spokojnie. Modele mają być pod koniec marca. Czy one już są wszystkie fizycznie w Polsce, nie wiem, na pewno jakieś są co widać na załączonym obrazku. Sklep prowadzi teraz kolega Marcin. Pochwalił się, że ma jakiś model do testów (czyt. dostał jako dystrybutor model przedpremierowo). Mamy już marzec pozostaje czekać powinny być lada chwila.

Lucjan P

Aktywny użytkownik
Reakcje
314 8 0
Jaką?
Chyba nie sprzedaje spekulantom co zamawiali dla siebie, żony, sąsiada, psa i rybek?
:)"
Raczej napiszę, że to jest aktywny modelarz, jeżdżący na imprezy makietowe i będący w środowisku modelarskim. Więc nie dziwcie się panu Marcinowi, że będzie model testował tak jak my byśmy to robili gdybyśmy dostali egzemplarz przedpremierowy. PS też bym chciał dostać model szybciej, bo mam blisko do Trójmiasta, ale u nas w klubie cisza więc czekamy tak samo jak cała reszta aż modele będą w handlu.

Joseph

Użytkownik
Reakcje
19 0 0
Dotychczas nie było żadnych problemów ze zmianą parametrów zamówienia w tej firmie.
Przynajmniej ja nie miałem, a zdarzyło mi się już kiedyś zdecydować inaczej gdy przyszedł już czas na odbiór.
Myślę więc, że i tym razem uda znaleźć rozwiązanie. Wszak jeszcze nie płacone

Arekmiz

Znany użytkownik
Reakcje
1.649 160 0
Miał być na dworcu a dokładnie pod zadaszeniem łączącym budynek dworca dalekobieżnego z dworcem SKM Gdynia Gł. A ja tam nie kojarzę żadnego "pod górę"...

MarcinqPL

Nowy użytkownik
Reakcje
14 0 0
Nie wiem jak rozumieć komunikat z modelcenter.pl, że testują dopiero? Wtf, myślałem, że testy to już dawno temu zrobione i, że modele wyprodukowane ale płytki mieli powymieniać przed wysyłką ale może się już pogubiłem :X3:
Haj hej!
Trochę źle dobrałem słowa - mój błąd.
Testuje nową płytkę w modelu z partii prototypów.
Chcemy uniknąć sytuacji z ostatnich EP/U07 by każdy był zadowolony.

Jeśli sklep się przeniósł do Gdyni a ktoś zamówił z odbiorem osobistym z Łomiankach to jak to teraz będzie?? Zmienić się tego nie da na wysyłkę a podejrzewam że takich osób jest sporo.
Rozmawiałem z P. Piotrem i będę wysyłał do niego odpowiednią ilość modeli.
Przeprowadzka sklepu niestety wyszła w takim momencie że niektórym koliduje z odbiorem, a inni wręcz zadowoleni bo odbiorą w Gdyni:p
Pretekst na wycieczkę pociągiem

Ej ale patrzę na mapę i to jest 170m odemnie po skarpie na górze. W.. pawilonach. Z ciekawości jutro się przejdę zobaczę czy jakiś szyld jest czy fizycznie sklep istnieje.
Oznaczeń jeszcze nie ma, formalności z PKP jednak trochę trwają...

Na dole strony jest adres Horyda 24. Jest to obok ul. Płk Dąbka na Pogórzu.
Tak, mój adres gdzie odbieram ewentualne zwroty bądź jak ktoś chce odebrać osobiście - oczywiście do czasu.

W każdy bądź razie zapraszam do kontaktu przez PV na forum bądź Facebooku w razie wszelakich pytań.

Facebook Modelcenter

Ostatnio edytowane: