• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Schlesienmodelle - lokomotywy serii 104E / EP09

kdam

Użytkownik
Reakcje
16 0 0
Martwi mnie to, że nie zamknęli jeszcze preorderów na pozostałe dziewiątki, więc można się spodziewać, że jedynie 046 zostanie wysłane w najbliższym czasie. Czekam na moje 007, 016 i 033, pewnie nieprędko się doczekam :D

Joseph

Użytkownik
Reakcje
19 0 0
@kdam
obawiam się, że masz rację. Rozmawiałem jakieś dwa tygodnie temu i z tego co zrozumiałem to właśnie 46 ma być jako pierwsza
Ja czekam na 12-tkę i jeszcze niestety muszę trochę cierpliwości wykrzesać z siebie

Pozdrawiam

kdam

Użytkownik
Reakcje
16 0 0
@kdam a może lepiej u źródła zapytać?
Nie spodziewam się oficjalnej odpowiedzi, pytałem na facebooku pod postami bez odpowiedzi jakiś czas temu. Wyczuwam atmosferę tajemnicy, sądzę, że może to jakaś forma ostrożności przed obiecywaniem konkretnych dat publicznie, z których trzeba by było się później tłumaczyć i w pewien sposób to rozumiem.

Joseph

Użytkownik
Reakcje
19 0 0
Moim zdaniem to już lada chwila
Nie korzystam z FB więc nie wiem jakie info tam zamieszczają ale skoro mnie mówili jakieś 3 tygodnie temu, że już prawie,
a ze zdjęcia zamieszczonego przez @kdam wnioskuję, że otrzymali sprzęt z fabryki i sprawdzają przed wypuszczeniem na rynek

Krzysztof Fiałka

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
1.382 21 0
Z doświadczenia, co prawda innej branży, powiem, że ambitne projekty mają to do siebie, że się przeciągają. Bywa tak, że w trakcie coś wychodzi i trzeba poprawić lub dopracować, i jest poślizg. Osobiście wolę dopracowane rzeczy z opóźnieniem, niż nie dopracowane, które się będą psuły po pewnym czasie lub nie wyjdą tak jak autor zaplanował.
Czekam cierpliwie, i nie mam z tym problemu.

Lucjan P

Aktywny użytkownik
Reakcje
314 8 0
Moim zdaniem to już lada chwila
Nie korzystam z FB więc nie wiem jakie info tam zamieszczają ale skoro mnie mówili jakieś 3 tygodnie temu, że już prawie,
a ze zdjęcia zamieszczonego przez @kdam wnioskuję, że otrzymali sprzęt z fabryki i sprawdzają przed wypuszczeniem na rynek
Po prostu jest nowy zarządca sklepu modelcenter. Ma trochę inną politykę niż pan Piotr wcześniej. Towar zapewne już jest w sklepie, ale jeszcze nie został wprowadzony na stan. Te kilka sztuk które na stan nie trafią poszło do testów wewnętrznych.

DieselPower

Znany użytkownik
Reakcje
2.466 496 107
Po prostu jest nowy zarządca sklepu modelcenter. Ma trochę inną politykę niż pan Piotr wcześniej. Towar zapewne już jest w sklepie, ale jeszcze nie został wprowadzony na stan. Te kilka sztuk które na stan nie trafią poszło do testów wewnętrznych.
Jeżeli towar jest w sklepie dlaczego jest napisane na zdjęciu że po fazie testów zacznie się produkcja?