Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Chyba nie było takiego wagonu.
Podejrzewam że temat się pomieszał.
609A wagon 2kl z przedziałem bagażowym.
209C wagon bagażowy.
Cytowany wagon z Zamościa to 609A więc rodzaj i ilość drzwi się zgadza.
Chyba nie było takiego wagonu.
Podejrzewam że temat się pomieszał.
609A wagon 2kl z przedziałem bagażowym.
209C wagon bagażowy.
Cytowany wagon z Zamościa to 609A więc rodzaj i ilość drzwi się zgadza.
Klawo jak cholera - no wreszcie się pojawi "słynny bar" PR, nazwany tutaj "dziwnym wybrykiem" dyrekcji PR z Poznania czy coś w tym stylu. Szkoda tylko, że prawdziwych "marlborasów" 162A nie ma i na razie nie będzie.
Wagony z ogrzewaniem nawiewnym nie powinny mieć na dachu rzędu wywietrzników nad przedziałami, ale to na razie prototyp i Robo na pewno ma tego świadomość.
Klawo jak cholera - no wreszcie się pojawi "słynny bar" PR, nazwany tutaj "dziwnym wybrykiem" dyrekcji PR z Poznania czy coś w tym stylu. Szkoda tylko, że prawdziwych "marlborasów" 162A nie ma i na razie nie będzie.
Gdzieś z rok temu wrzucałem jego fotkę jako stopklatkę z filmu z Yt i tutaj ktoś niezbyt pochlebnie się o nim wyraził. Nie chce mi się tego szukać.
To ta fotka.
tu przykładowy film z tym barem:
jak siódemka pięknie się pochyla na wejściu w łuk bujając się na starych torach, a potem EN57 z prędkością ekspresu wyłania się zza krzaków
a tutaj ten film skąd wziąłem stopklatkę:
No to proszę podzielić się tą informacją z innymi, bo dyskutowanie o czymś, czego się nie zna, ma raczej mały sens. Powtórzę tylko, cena za 4- wagonowy zestaw "Ost-West" zbliżona do ceny 4-wagonowego zestawu "Odry" wydaje mi się zupełnie zrozumiała i niewygórowana (w stosunku do cen innych modeli).
A teraz kilka zdjęć prototypu wagonu bagażowego, pokazanego przez Robo w Poznaniu (proszę nie zwracać uwagi na "śmieci" na dachu, oprócz wywietrzników są tam ślady po jakiejś naklejce):