• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Model fabryczny Rivarossi - modele zespołów wagonów piętrowych serii Bipa/Bhp

garou

Znany użytkownik
Reakcje
4.688 443 99
Ortodoksi by mnie doszczętnie zjedli, tacy ludzi nie mają za grosz poczucia luzu ;)
Może "moniczka" zrobi.
Nie wiem czy przypadkiem nie masz mnie na myśli pisząc o ortodoksach, co by więc była jasność....odnosząc się do mojego wpisu, nie miałem na myśli , że "razi mnie" taki ewentualny model, ale miałem na myśli to, że 15min to za mało na wykonanie takiej konwersji ;-) Przyznasz... że w 15 min. się nie da :)

m_zntk

Znany użytkownik
Reakcje
11.801 179 15
Nie wiem czy przypadkiem nie masz mnie na myśli pisząc o ortodoksach, co by więc była jasność....odnosząc się do mojego wpisu, nie miałem na myśli , że "razi mnie" taki ewentualny model, ale miałem na myśli to, że 15min to za mało na wykonanie takiej konwersji ;-) Przyznasz... że w 15 min. się nie da :)

Nie, odniosłem się tak ogólnie, ale fakt, nie da się zrobić modelu w przysłowiowe 15 min, bynajmniej ja nie umiem, już nie wspomnę, że samymi modelami nie żyję, że modele to tylko jakiś dodatek do funkcjonowania ;)

arvent

Aktywny użytkownik
Reakcje
598 8 0
No w końcu! :D Kiedyś odkładałem ten zakup, aż się przeliczyłem i wagony znikły z półek sklepowych. Jak tu czytałem, to takich jak ja z bipą w nocniku jest więcej. Jak się pojawią, to biorę oba i nie marudzę, że nie mój przydział.

Pantograf

Znany użytkownik
Reakcje
1.020 63 25
Pewnie będzie min 1500 zł. Czterowagonowe zestawy tyle teraz kosztują. A w 2023 roku? 1600 a może 1700zł... Szkoda, że SK-model zdecydował się wypuścić tak bliskie sobie modele. Moim zdaniem to słaby pomysł.
Jeśli by były takie ceny... To sory. Ale modele będą zalegać. Co prawda są osoby dla których na pstryk 2tys. To pikuś... Ale to malutki %.

zuk

Znany użytkownik
FREMO Polska
KSK Wrocław
Reakcje
188 16 1
i to jest ten ból, gdy wątek założy osoba ignorowana... nie widać go w ogóle
jak dla mnie takie tematy powinny być przez administratorów zakładane, albo przejmowane
albo może to lepiej, po co zowu czytać pierdyliard postów o tym, co by kto chciał, albo czemu mu akurat aktualny wypust nie pasuje