Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Różnica jest w odcieniu srebrnego/szarego. Mieszałem w BR01 i jak się przyjrzysz to widać. Zawsze można pomalować, albo pójść trochę dalej i spolszczyć parowóz.
Różnica jest w odcieniu srebrnego/szarego. Mieszałem w BR01 i jak się przyjrzysz to widać. Zawsze można pomalować, albo pójść trochę dalej i spolszczyć parowóz.
Fajnie to Ci wyszło , jedyny mankament ,może to tylko na zdjęciu tak wygląda , jak byś pomalował areografem to by nie było ,żadnej różnicy ,w obu lampach
Fajnie to Ci wyszło , jedyny mankament ,może to tylko na zdjęciu tak wygląda , jak byś pomalował areografem to by nie było ,żadnej różnicy ,w obu lampach
Ja kupowałem kilka razy i nigdy nie było problemu ,ale trochę mnie to zastanawia to "Brak towaru można rezerwować " bo produktów z takim podpisem nie kupowałem więc nie mam zdania na ten temat ,może inni klienci się wypowiedzą lub sam sprzedawca
nie no bez jaj , jak piszę że jest 4 szt dostępne więc są dostępne i nie powinno być tu żadnego problemu ,kolega pisał że kupował u nich i problemu z niczym nie było więc na dniach złoże u nich zamówienie .Lecz się zastanawiam z tymi gumkami ,wyżej opisałem na czym polega moja wątpliwość ...