Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Mam pytanie do znawców tego tematu.
Chodzi o to że przymierzam sie do prac nad zielenią wysoką, co do drzewek nie mam pytań ale chodzi mi o krzaczki.I tu jest problem gdyż nie mam możliwości zobaczyć,dotknąć ani pomacać listków które chce do nich użyć ponieważ jedyną możliwoscią zakupu jest dla mnie internet.Na drzewka wiadomo skala podana i nie ma problemu ale na krzaczkach listki powinny być mniejsze i tu problem czy do TT czy N jakie bedą lepsze i bardziej bedą trzymały skale.Chodzi o posypki Polaka (nie siateczki).
Z góry dziękuje i mam nadzieje że ktoś coś napisze.
Tak myślałem ale nie byłem pewien.
Nie powiem, że liczyłem najbardziej na Twoją podpowiedz ale już nie chciałem Ci "zawracać gitary" na PW.
Chwała Ci , że jesteś na tym Forum.
Finał sosen z Nawłoci. Po licznych eksperymentach z imitacją igliwia, mniej lub bardziej udanych, najlepiej prezentuje się trawka 1mm Polaka "Pina green" (dziwny zbieg okoliczności ). W całości wygląda to tak:
Kilka zdjęć z mojej produkcji która trwa, narazie wstepne przygotowania i pierwsze próby, listki po trzech miesiącach oczekiwań dotrą około wtorku,narazie eksperymenty na bazie Zbyszka, oraz Daniela loko,którym dzieki wielkie za opisy na forum oraz PW.
Szkoda, że zdjęcie nieostre, mam wrażenie, że gąbka pełniąca obowiązki listków jest jakaś taka grubaśna. Pokrój drzewa ładny. Moje pierwsze drzewka były gorsze.