Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
W tym przypadku zawiesia linowe lub łańcuchowe zakończone pojedynczą szeklą, tak jak pod spreaderem reach stackera, ale zahaczone pod hak i bezpośrednio do trawersy.
Mijają dni, tygodnie, miesiące... nikt nie pisze, nie dzwoni, wypatruję przez okno i nikogo nie widzę. A tak na serio: w następny weekend będę korzystał z Twojego poradnika z 24 strony tego tematu. Patrząc na uzyskane efekty, również zakupiłem produkty Auhagen'a.
Mijają dni, tygodnie, miesiące... nikt nie pisze, nie dzwoni, wypatruję przez okno i nikogo nie widzę. A tak na serio: w następny weekend będę korzystał z Twojego poradnika z 24 strony tego tematu. Patrząc na uzyskane efekty, również zakupiłem produkty Auhagen'a.
SUPER. Dla mnie to jest mega rozwiązanie. Na następny magazyn mam już graty. Co prawda będą małe zmiany. Dotarłem do nowych zdjęć drugiego magazynu. Ale najpierw podciągnę wykończenie obecnych rzeczy.
Wesołych Świąt oraz najlepszego w Nowym Roku dla wszystkich użytkowników forum od całej ekipy MSMK oby przyszły rok przyniósł wszystkim wiele sukcesów modelarskich jak i wielu spotkań przy makietach
Dalej bawisz się w prezentowanie niezabezpieczonego towaru na paletach.
Jak mnie pamięć nie myli, to widły powinny być na górze, przy takim wysuwie masztu.
Chyba te widły są teraz dobrze, bo jak opuści się górną część ramy, to znajdą się nad podłożem. Gdyby były wyżej,- to w dolnym położeniu znalazły by się na górze tej grubszej, nieruchomej ramy. Tak przynajmniej zrozumiałem wpis Kolegi Nohaba.
Zapewne niektórzy słyszeli że @Kempol zmienia miejsce zatrudnienia, ale nie każdy wie że zdecydował się poprawić wydajność portu. Na filmie w pierwszych sekundach słychać jak głos Marka roznosi się po porcie