Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Nie pamiętam. Ale ja stosuję napędy MP5 i drucik 0,5mm tak więc te otworki to mogą być tak +- 4x6mm chyba więcej niebyło potrzeba.
Edit.
Zmierzyłem te co były w złych miejscach
Ale zawsze można zapytać o radę Pana L-kwadrat... Pomóc też może kolega Stare Tory, on wie najlepiej i jego zawsze musi być na wierzchu...
A tak na poważnie to całkiem fajnie to wygląda. Łączenia taśmą wielożyłową są robione po skręceniu modułów? Tak to przynajmniej wygląda.
Zasadniczo kupuję kiedy warto... tym razem kupiłem z powodu artykułu Pana Tadeusza i Twojej relacji
To co robi @tomekkor z różnymi obiektami na jego makiecie powala na kolana. W artykule pisałeś, że docelowo będziesz "fugował" i malował cegły... czekam na ten etap i kibicuję. Niebawem, jak pojawi się u mnie wolny czas, to i ja kupuję następne elementy i wchodzę w kolejną fazę ze swoim projektem. Oj inspirujecie Panowie, super!