maciektsz napisał(a):
Jeżeli chodzi o latarnie to ja zaufałem wyrobom p. Kluby i rzeczywiście to profesjonale wykonanie. Denerwujące jest to, ze ma on w swojej ofercie ciekawe rozwiązania które prezentuje na stronie, a jak chce się coś zamówić to daje takie terminy że włosy opadają. Naprawdę lampy przebolalem jakoś ale jak mam czekać pół roku na semafor to wole Hulackiego kupić - dostępny na dzień następny od telefonu. Przecież to moze wena do roboty po roku zniknąć....
A co do producentów lamp to denerwujące jest to, że nikt nie produkuje wyrobów zgodnych z obecnymi rozwiązaniami tylko ciągle jesteśmy w latach wojennych lub najwyżej 70-80 ubiegło wieku w wyniku czego trudno zrobić makietę odpowiadającą rozwiązaniom XXI wieku w polskim wydaniu.
A co do producentów lamp to denerwujące jest to, że nikt nie produkuje wyrobów zgodnych z obecnymi rozwiązaniami tylko ciągle jesteśmy w latach wojennych lub najwyżej 70-80 ubiegło wieku w wyniku czego trudno zrobić makietę odpowiadającą rozwiązaniom XXI wieku w polskim wydaniu.
Co do półprofesjonalności lamp, to moim skromnym zdaniem, wyżej wymienieni przeskoczyli Klubę. 8)