Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Wszystko czytałem od początku zanim napisałem post. Chodzi mi o nazwę firmy, jakaś niepolska :roll: Można prowadzić firmę na terenie naszego kraju, ale nie koniecznie musi mieć polskie korzenie 8)
Wszystko czytałem od początku zanim napisałem post. Chodzi mi o nazwę firmy, jakaś niepolska :roll: Można prowadzić firmę na terenie naszego kraju, ale nie koniecznie musi mieć polskie korzenie 8)
Jak sie im pomoze KUPUJAC te SUPER lampy to chlopaki napewno zrobia jeszcze nie jedna niespodzianke
ja wspolpracuje bardzo chetnie - solidnie sie przykladaja
i co do znakow to wierze ze dadza spokojnie rade
Jak sie im pomoze KUPUJAC te SUPER lampy to chlopaki napewno zrobia jeszcze nie jedna niespodzianke
ja wspolpracuje bardzo chetnie - solidnie sie przykladaja
i co do znakow to wierze ze dadza spokojnie rade
Z taką rekomendacją, bankowo . Osobiście w przyszłym tygodniu zamawiam u chłopaków kilka słupów betonowych. Może przyczynię się do powstania czegoś nowego
Przeglądałem ostatnio allegro i natrafiłem w akcesoriach TT na słupy betonowe wycinane laserowo w kartonie. W opisie podane jest, że w realu są to słupy 8 metrowe. Na oko robią wrażenie wyższych :roll: Chodzi o ilość dużych otworów, ponoć ich liczba określa wysokość słupa. Czy tak jest w istocie :?:
Dokładnie. Standardowo tak się przyjęło w ŻN NN- (niskiego napięcia), liczba otworów określa niejako wysokość słupa od czubka po koniec zakopywany w ziemi. A więc np: słup 6m ma sześć otworów, następnie 8m = osiem, 10m = 10 i 12m = 12 otworów. Reasumując wytwórca produktu z fotki, albo się pomylił w opisie, albo źle z wymiarował słup
Albo ktoś zmierzył słup od wierzchołka do powierzchni gruntu i wyszło mu 8m. Dwa metry wkopane w ziemię umknęły uwadze mierniczego . Oczywiście to taki żart. Nie sądzę, aby tak znanej firmie zdarzył się taki kiks. :shock: Skłaniam się raczej ku teorii niezauważonej pomyłki
Może się przebranżowili http://haw.spreadshirt.pl/gadzety-D5 W Polsce na produkcji modelarskiej jakoś trudno zarobić. Większość z nas to malkontenci, wolimy kupować produkty zachodnie znanych marek nie dając szans naszym rodzimym producentom. I tak prawdę mówiąc sami wykańczamy własny rynek. Jak produkt Polski to zawsze nam za drogo, ale za Niemiecki czy nawet Chińszczyznę ( przyjmuję że można o tym nie wiedzieć) płacimy krocie. :?
A tak przy okazji, jak się już rozpisałem to słowo do naszego rodzimego producenta OMKIA jeśli nas czytają. Panowie zróbcie coś z tą waszą stroną, te wyskakujące reklamy przy przeglądaniu doprowadzają mnie i ufam, że innych też do białej gorączki. Sugerowana zmiana serwera 8)