• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

sloth

Znany użytkownik
Reakcje
188 0 2
No cóż magnumka wymiatająca,typowy składak z naszych dziurawych ulic.Piotrze szalajesz i model robi wrażenie swoją prostotą.
Ciekawe co tam nowego pokażesz ze swoich przeróbek-waloryzacji...

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Uff...po wielu perturbacjach mam kolejnego polonika - jest to Mlekovita - dzięki olistat za kalki.
Z braku naczepy "szmita" wystrugałem coś co przypomina naczepę z fotek z wiadomo jakiego portalu i nawet jakoś to wyszło. Co prawda myślałem, że srebrne brzegi pociągnę sobie flamastrem, ale skończyło się na taśmach maskujących i normalnej farbie i kilku godzinach dodatkowej szarpaniny z modelem...
Przepraszam, że znów Magnum, ale biorę z gabloty jak leci...(nawet syn mówi ..."znowu Renault...")
Ciągnik znów rozbebeszony, wsadzone skrętne osie, zrobiłem drugi raz w życiu roletkę przeciwsłoneczną, i znalazłem zwykłe dekielki na kołpak od jarkoma...Właśnie, mógłbyś mi coś odpowiedzieć na moją wiadomość...
Poza tym standardowe dodatki i malowanie całości kabiny od wenątrz i "wsadu" z fotelami...
I jest...
2015-F-033.jpg

2015-F-034.jpg

2015-F-035.jpg

2015-F-036.jpg

pozdrawiam i życzę Wesołych i Spokojnych Świąt Wielkanocnych....

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Przerobionych Renówek w naszej skali jest mało więc dobrze że Ty się nimi zajmujesz. Sam szukam czerwoego Magnum z ostatniej serii ale zdobycie jej graniczy z cudem. :niepewny:
Ciągnik wyszedł świetnie, a naczepa trzyma klimat Mlekovity, której naczepy pozostawiają wiele do życzenia. Brakuje mi na boku tylko logo Kögel i oznaczenia FRC. ;)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Kolejny fajnie zrobiony zestaw. Pięknie Ci wychodzą te modele. Przyjemnie się ogląda taką waloryzację. Gratuluję.(y)

kubamich1

Znany użytkownik
Reakcje
5 0 0
Piotrek aurat w Mlekowicie nie ma spiny z naczepami bo tam jeżdżą prywaciaże tylkoMlekovita okleja im naczepyy. Wczoraj widziałem Scanię z naczepą ex Obst Gemuse taką kremową co u Niemca warzywa woziła. Ciekawa była bo cała obudowana na dole i oklejona Mlekowitą...

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Po raz kolejny powiem to że bardzo lubię tu zaglądać . Model jest kapitalny i więcej nie będę pisał bo dużo by do czytania było :D
Teraz musisz zapolować na parę naczep i różnych ciągników i zrobić mini flotę mlekowity w pełnej jej okazałości .