• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Dobra, w następnym umieszczę zadrukowaną stroną do szyby....
A tak na poważnie...została jeszcze jedna Magnumka...jeszcze nigdzie nie widziałem pluszaków za szybą...takie małe wyzwanie...

a co do CD, to w "łykend" postaram się zrobić fotkę w słońcu...wtedy to fajnie wygląda.
Ja kiedyś widziałem jak gościu w jednej renówce no miśków nie miał , ale za to pojechał po bandzie i miał ołtarzyk z lalką barbie i kenem :LOL:
Żeby było bardziej kolorowo obok świece i sztuczne kwiaty . W rogach kabiny tak zwane torreadorki imitowały takie pluszowe kolorowe pałki do zbierania pajęczyn :LOL::LOL:

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
odkopujemy, po 5-cio miesięcznej przerwie...

w bólach powstaje kolejna Mlekowita , ale muszę prosić pomoc pod co ją podpiąć..
2015-F-044.jpg

2015-F-045.jpg

2015-F-046.jpg

gdzieś też ciągle czai się niedokończony z braku weny twórczej Elmex...ale u niego tylko trzeba zrobić wszystko oprócz kalek...

2015-F-047.jpg

..i to byłoby na tyle jak będzie coś zakończone to sesja będzie dokładniejsza.

DamLen

Znany użytkownik
Reakcje
1.503 11 0
Mi Mlekovita podoba się z tym TGXem. Elmexowi chyba niewiele brakuje, choć MP3 widywałem od nich tylko w wysokiej kabinie. No i czasy tej generacji Actrosa dobiegają już u nich końca, ostatnio mijałem konwój dwunastu ciągników, które zmierzały najprawdopodobniej do nowego właściciela w Rumunii.

BoBi

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
Wreszcie jakaś aktualizacja Piotrze, bardzo chętnie widziałbym tu jakieś zdjęcia częściej, ale wiem jak to jest z czasem...
Na Hobby się zobaczymy w tym roku?

Co do modeli:
Nie spotkałem chyba jeszcze takich Actrosów w Elmexie.
Mlekovita - niby oba fajnie, owszem, ale podpiszę się pod Mikim - białe Magnum DXI z osłonami międzyosiowymi - idealnie :D

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Co do Elmexa , to takich faktycznie nie ma - dlatego pisałem ,że jak na razie gotowe tylko kalki na naczepie - może kiedyś wpadnie odpowiednia kabina to się podmieni...
Mlekowita nawet była dziś podczepiona pod białe magnum z poprzednich prezentacji (tej z czarną firaną) , ale jakoś tak jej nie zrobiłem foty , bo myślałem żeby nie przeginać z tymi Renatami. Zresztą już jedna Mlekowita z Magnumą jest...ale...zobaczymy.

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.021 158 2
Pod mlekovitą to może być każdy ciągnik. Ostatnio widziałem i białe Magnumki i najnowsze wiśniowe Scanie R.
A jeśli chodzi o wybór MAN czy Volvo.. to Volvo.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Witajcie w Nowym Roku....ostatnio podłubałem , kilka sztuk zostało dokończonych...między innymi kolejny na forum Transad - u mnie z nowym Volvo - cholera trzy sztuki musiałem zdekompletować...Nie wiem ile ten spedytor ma tych nowych Fh-czy, bo na trucksfoto tylko dwa znalazłem....a może jest też jakiś trzeci , którym jeździ "MIKE".....Tabliczkę można usunąć albo zmienić, ale na razie musi zostać tak, bo jak poskładałem , to dopiero zobaczyłem że na drugiej focie jest bez tabliczki.....jaja...
2016-H-001.jpg

2016-H-002.jpg

2016-H-003.jpg

2016-H-004.jpg

2016-H-005.jpg

2016-H-006.jpg

2016-H-007.jpg

pozdrawiam

kacperR

Znany użytkownik
Reakcje
43 0 0
Ta kalka na globie z deka za duża, pomysł na zestaw tego przewoźnika bardzo fajny, wykonanie też lecz można sie przyczepić wlasnie do kalki i i ta tabliczka, no cóż, jeździł nim "Stresik" a teraz dostał nowego dafa z tego co było widać na Facebook'u Transad'u, Volvo fh4 mają dwa lub jedno, nie Euro6 a Euro5.

Ostatnio edytowane: