• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

Michał Type_r7

Moderator działu Modelarstwo Samochodowe
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
14.021 158 2
Świetnie zrobiona, wczoraj pokazałem ją mojemu teściowi, bo miał kiedyś praktycznie identyczną w 1:1.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dzięki za komentarze..
...poszedłem za ciosem, bo jeszcze jedna firanka była na składzie - cała srebrna i czarny daszek, ale kolor nie ma tu znaczenia - te naczepy stanowią świetną bazę do zrobienia ciekawych zestawień rodem z polskich dróg.
Merc doczekał się wreszcie gruntownego remontu i sporej ilości detali, co do kalek(TL-decals) PNO - rewelacja, nie ma porównania do tych decalprintu.
No i wyszło...
2015-F-022.jpg

2015-F-023.jpg

2015-F-024.jpg

2015-F-025.jpg

2015-F-026.jpg

2015-F-027.jpg

pozdrawiam

DyrdekHz

Znany użytkownik
Reakcje
6 0 0
PNO to wypożyczalnia długoterminowa naczep, więc niektóre detale bym usunął. Ale to moje widzimisię. ;) Detale jak zwykle z resztą świetne, kolor ciągnika bardzo mi się podoba. :)

RYSA13

Znany użytkownik
Reakcje
37 4 0
Super wyszło wręcz można powiedzieć ...a nie mówiłem że wyjdzie zaje..ście :D. Świetnie wygląda też wnętrze kabiny (y) a kaleczki TL-Decal to najwyższa półka jeśli chodzi o kalki jakie do tej pory używałem :).

maciek66

Znany użytkownik
Reakcje
636 4 0
Świetny zestaw zrobiłeś, a kolor to wręcz poezja. Jeszcze wrócę do Magnum z poprzedniej prezentacji która również bardzo mi się. A co do białego zbiornika, na który młodzież tak psioczyła to nic nie zwykłego:). Często takie widuję.