• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Kolekcja piter_wxc - kolekcja

jestrabh

Znany użytkownik
Reakcje
2.820 40 1
Wszyscy co mieli się już zachwycili, więcej superlatyw napisać już nie można no bo ileż można chwalić?;)
Mój adres do wysyłki masz, a ja konto Twoje też mam .
Czas więc zrobić pamiątkowe foty i wysłać je w długą trasę:LOL:

Railways

Znany użytkownik
Reakcje
1.020 16 0
Detale tego Merca podobają mi się najbardziej. Wszystko jest co trzeba- tablice, lusterka, graty w szoferce i ma światła jak przystało na porządny model(y), a nie jak u mnie malowane przez ślepca farbą.

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Dzięki za komentarze, motywują mnie do dalszego działania....kolejny "łykend" i kolejny model skończony.
Tym razem na tapetę poszło czerwone magnum, które powstało w 2009 roku - niestety z powodu całkowitego zaklejenia części kabinowej nic nie udało mi się tam już dodać - jakimś cudem założyłem skrętne osie i dorzuciłem skrzyneczkę. Jako naczepa poszedł KEMPF, który na forum już chyba był podczepiony do wszystkiego. Sporo zabawy z kalkami, potem brudzenie pastelami, lakier, i znów delikatne pastele...efekt - no taki zestaw z zimowej drogi...chyba.
2015-F-028.jpg

2015-F-029.jpg

2015-F-030.jpg

2015-F-031.jpg

2015-F-032.jpg

pozdrawiam

wrocek

Znany użytkownik
Reakcje
3 0 0
Dla mnie ten zestaw to istna petarda,nic dodać nic ująć!!
Co do zestawu z zimowej drogi to chyba z takiej zimy jak mieliśmy ostatnie dni;)

Lec Go (Bartek)

Znany użytkownik
Reakcje
11.429 67 1
Piękne to magnum , a z kempf-em go jeszcze na forum nie było . Miałem nadzieję że będę pierwszy , ale ubiegłeś mnie :D Kolejny raz tym co pokazujesz na forum udowadniasz swoją klasę robienia modeli . Tak trzymaj i oczywiście czekam na kolejne (y)

mafo

Moderator Forum Samochodowego
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
25.800 387 20
Obydwa zestawy z Magnumkami wyglądają bardzo realistycznie. Podobają mi się tak zwaloryzowane modele.(y)

OP
OP
piter_wxc

piter_wxc

Znany użytkownik
Reakcje
68 0 0
Imał..nie imał...ale w czystości się trzymał...
dół kabiny trochę jest przykurzony łącznie z kołami, ale na fotkach tego za bardzo nie widać....Marcin - muszę się jakoś bronić...