Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Również jestem posiadaczem dwóch wagonów z przydziałem do st.Gdynia i Lublin i nie stwierdzam żadnych krzywizn wzdłuż modeli, napis "Przewozy Regionalne" także prosty.
Również jestem posiadaczem dwóch wagonów z przydziałem do st.Gdynia i Lublin i nie stwierdzam żadnych krzywizn wzdłuż modeli, napis "Przewozy Regionalne" także prosty.
No cóż, po zrobieniu zdjęcia, okazało się, że napis jest minimalnie krzywy (gołym okiem tego nie widać, przynajmniej moim ). Mnie to absolutnie nie przeszkadza i wydaje mi się, że na oryginałach też występują takie nierówności w oznaczeniach, dlatego nie czepiajmy się takich szczegółów, a cieszmy się, że mamy model wagonu wykonany na przyzwoitym poziomie.
mam pytanie do szanownych forumowiczów-czy obecnie w sprzedaży są tylko zapowiedziane jako dwa pierwsze wagony typu 120A na ten rok czy są cztery pierwsze,tak jak kilka stron wcześniej była zapowiedź. Bardzo proszę o odpowiedź
A na poważnie - wszystkich którzy zarezerwowali swoje modele PIKO EU07-169 oraz 4 wagony typ 120A Przewozów Regionalnych (stacje Lublin, Gdynia, Chojnice, Poznań) - zapraszamy po odbiór.
A na jakiej niby podstawie twierdzisz, że oliwkowe wrocławskie wagony 120a miały by być dopiero w czerwcu ??
O ile mi wiadomo, to zostały zapowiedziane na kwiecień.
A na jakiej niby podstawie twierdzisz, że oliwkowe wrocławskie wagony 120a miały by być dopiero w czerwcu ??
O ile mi wiadomo, to zostały zapowiedziane na kwiecień.
O kurcze. Doczekałem czasów, że pikolec jest prawie w cenie ACME (jak się poszuka to się kupi zestaw ACME w cenie za model około 220 zł). Zresztą od razu zobaczyłem na cenę "czekoladki" - też fajna.
Hehe! Chciałoby się napisać "Piko wymiata!"
Tylko w wątku o piętrowych od Rivarossiego też było lamentu trochę o złą pozycję logo na burcie - po czym włączył się Pan Krzysztof Koj i wyjaśnił wszystko. @Krzysztof Koj wymiata!