• Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Poradnik Pierwsza skrzynka, trudne a może nie.

OP
OP
Kpt. Nemo

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
22.379 522 29
Jak się ma to co miszcz mówi w tym filmie do tego co zachwala w tym który pokazałem powyżej.

I to na tyle bo jeszcze ktoś gotów pomyśleć że ten ktoś zajmuje w moim życiu jakieś znaczące miejsce, ot bełkot dla mnie, dla jego akolitów słowo "boskie".

Oczywiście można mieć różne stanowisko jeśli chodzi o PMM.
Ja widać nie, bo jak się ma inne to spotyka się z krytyką.

OP
OP
Kpt. Nemo

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
22.379 522 29
Nie znikaj. Ale faktycznie unikam osób tak negatywnie i pesymistycznie nastawionych.

Oceniasz jak 99% naszych obywateli książkę po okładce, nawet nie wiesz kim jestem ale już mnie oceniłeś, sądzisz że gdybym taki był to Pani która sobie teraz słodko drzemie z Balbinką na kanapie, wytrzymała by ze mną 33 lata.

old_jawa

Znany użytkownik
Reakcje
2.152 69 1
A czy ja czyjeś prace krytykuję? Więc prosze nie siać fermentu kolego @old_jawa
Zarzucasz innym złe intencje po czym twierdzisz, że ja sieję ferment :ROFL: Zabawny jesteś. Tak "makietę" można nawet z g***a uformować, pięknie realistyczną z zewnątrz która się zaraz rozpadnie. Możesz nawet budować i kłaść tory bezpośrednio na kawałku styropianiu bez żadnych wzmocnień, spróbuj śmiało :)

Harry Potter

Znany użytkownik
H0m
Reakcje
3.412 85 12
Pomysł jest... pewnie ktoś zrobi swoją wersję, ale musi trzymać wymiary, by ładnie "stolik" wyszedł...

Pozdrawiam,...

OP
OP
Kpt. Nemo

Kpt. Nemo

Łowca cech
Donator forum
Ekspert
Reakcje
22.379 522 29
@Kpt. Nemo jak wyglada teraz skrzynka którą robiłeś na początku tematu ?
Nie wiem.
Jako ciekawostka, wedlug moich rejestrow te skrzynki to 588 i 589 skrzynka jakie wykonalem w ciagu 25 lat kariery modelarskiej.
Znow mi zniknely polskie znaki wybaczcie.

555.jpg

Jeszcze jedna prototypowa i trzy dla mojego syna, do 600 i luzik emerytura modelarska. ;)