Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.
Przed chwilą otrzymałem zamówiony przedwczoraj model. Jestem pod wrażeniem wykonania. Pracuje cicho i płynnie porusza się po torze. Bardzo udany zakup.
Tak jak ostatnio najpierw byly 20 szt poszły chyba w godzinę później informacja ze model dostępny od 6 listopada po czym do sprzedaży trafiło 36 sztuk
Teraz poszły wszystkie i znów informacja ze model trafi do sprzedaży od 6 listopada
A jak wszystkie zejdą pojawi sie wysyp na allegro
Kto nie ma, niech żałuje model piękny, ciężki.
Jeszcze nie porównywałem dokładnie z oryginałem, ale zauważyłem, że w oryginale poręcze są kremowe, a w modelu szare.
Do modelu dołączone są osobno zderzaki z okrągłymi tarczami.
Dodatkowo tabliczki z numerem inwentarzowym maszyny. Nie bardzo jeszcze wiem w jakim celu. Może aby nakleić na tampodruk, żeby nadać modelowi przestrzenności oznaczeń? EDIT: Już wiem. Tabliczki są do oznaczeń umieszczonych na kabinie.
To dla mnie najładniejsze malowanie tej spółki.
Szkoda, że Roco nie pokusiło się o takie malowanie węglarki Roco 76815:
Świetnie pasowałoby do modelu oraz Fal'ów Roco 67094.
Ale skoro zrobili wizualizację, to może była ona lub jest dalej w planach?
Wcześniej ktoś napisał że to wynika z braku zmiany układu oświetlenia po modelu lokomotywy w barwach przewoźnika rosyjskiego. Elvis bez problemu podobno przerabia.
Jeszcze nie porównywałem dokładnie z oryginałem, ale zauważyłem, że w oryginale poręcze są kremowe, a w modelu szare.
Do modelu dołączone są osobno zderzaki z okrągłymi tarczami.
Dodatkowo tabliczki z numerem inwentarzowym maszyny. Nie bardzo jeszcze wiem w jakim celu. Może aby nakleić na tampodruk, żeby nadać modelowi przestrzenności oznaczeń? EDIT: Już wiem. Tabliczki są do oznaczeń na umieszczonych na kabinie.
To dla mnie najładniejsze malowanie tej spółki.
.
Ten fabryczny Rocowski jest też całkiem, całkiem więc włosów rwać nie trzeba. Niestety nie miałem możliwości postawić obu i posłuchać jednocześnie więc wrażenia mogą być subiektywne. Zaqu ja też kupiłem w normalnej cenie (tak jak Traxxa Pol-Miedzi)....
Koledzy a tak z innej beczki czy ta lokomotywa może w ogóle tworzyć realny skład z węglarkami od Rivarossi Eaos 33 51 533 1072-7 PL-PKPC PTH Holding S.A?
Ten fabryczny Rocowski jest też całkiem, całkiem więc włosów rwać nie trzeba. Niestety nie miałem możliwości postawić obu i posłuchać jednocześnie więc wrażenia mogą być subiektywne.