• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

mikel

Aktywny użytkownik
Reakcje
77 1 0
No jakby Ty2 przecenili tak jak kiedyś Ty5 to jeszcze by chyba szybciej zeszło :) Co do S-200 to 500zł faktycznie świetna cena, ja za swoją dałem ponad 700zł rok temu :)

Krzychu 126

Aktywny użytkownik
Reakcje
1 0 0
Widziałem kiedyś tą S-200 na giełdzie w Sosnowcu. Od razu przypadła mi do gustu :), jednak w normalnej cenie to była dla mnie za wysoka poprzeczka. Dlatego dzisiaj nie zastanawiałem się zbyt długo i jedna sztuka wpadnie w moje ręce :).

Ostatnio edytowane:
Reakcje
7 0 0
Jeszcze 26 szt. zostało. Udało mi się zebrać kasę i zamówienie poszło, jestem szczęśliwy jak nigdy. Zawsze mi okazje przechodziły koło nosa, albo kasy brakowało, albo inne przygody :)

Darek1957

Znany użytkownik
Reakcje
1.370 0 0
Wczoraj było 36 sztuk, dzisiaj pozostało już 6. Uważam, że cena reguluje popyt. Jest adekwatna do naszych zarobków. Wielu z nas marzyło o tym modelu, ale jego cena stanowiła wyraźną zaporę do jego kupienia.
Oby Roco wyciągnęło z tego odpowiednie wnioski i postąpiło tak z pozostałymi swoimi wyrobami. Modele nie zalegałyby długo na półkach nielicznych sklepów modelarskich w Polsce.

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18