• Ten serwis używa "ciasteczek" (cookies). Korzystając z niego, wyrażasz zgodę na użycie plików cookies. Learn more.
  • Szanowny Użytkowniku, serwisy w domenie modelarstwo.info wykorzystują pliki cookie by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Otworzyła się klapa od zsypu z...

Darek1957

Znany użytkownik
Reakcje
1.370 0 0
W gdańskim sklepie ukazała się informacja dotycząca spalinowozu S-200:
Produkt niedostępny u producenta. Nieznany czas realizacji.
To oznacza, że modele, które miały być ponownie sprzedawane od 6 listopada, definitywnie zniknęły ze sklepowych półek tego sklepu?

B

bobby74

Gość
W gdańskim sklepie ukazała się informacja dotycząca spalinowozu S-200:
Produkt niedostępny u producenta. Nieznany czas realizacji.
To oznacza, że modele, które miały być ponownie sprzedawane od 6 listopada, definitywnie zniknęły ze sklepowych półek tego sklepu?
Ceny tego loka w sklepach w Europie tez mocno spadły - z 220€ na 160€. Sklepy pewnie dostały zachętę od Roco i wypychają końcówki stanów magazynowych. Nie liczyłbym na nową dostawę.

SebastianT

Aktywny użytkownik
BGM
Reakcje
63 0 0
W modelu S-200 w wersji z fabrycznie zainstalowanym dźwiękiem na dekoderze ZIMO Roco wgrało dlatego dwa rodzaje odgłosów pracy tej lokomotywy gdyż oryginalny "rozklekotany" silnik w tej serii był w PTKiGK w Rybniku wymieniany na nowy agregat prądotwórczy zestawiony z silnika MTU. Info z : "Atlas lokomotyw" Pawła Terczyńskiego. Mnie osobiście też bardziej podoba się ten przed modyfikacją. Domyślnie Roco ustawiło ten nowszy. W instrukcji pisze którym CV można zmienić profil dźwięku.

Acid Rain 1973

Znany użytkownik
FREMO Polska
Reakcje
304 0 0
Odkryłem tajemnicę tej wyprzedaży !
Ten model jest po prostu wybrakowany. Jak tylko wziąłem go w swoje łapy to nie dość, że zlazł mi cały lakier to jeszcze poodpadały mu wszystkie części! To Roco to jakiś straszny chłam i masakra, normalnie Ż E N A D A ....
Oto dowód.

s200_272.jpg

Marcin

Użytkownik
KKMK
Reakcje
23 0 0
Odkryłem tajemnicę tej wyprzedaży !
Ten model jest po prostu wybrakowany. Jak tylko wziąłem go w swoje łapy to nie dość, że zlazł mi cały lakier to jeszcze poodpadały mu wszystkie części! To Roco to jakiś straszny chłam i masakra, normalnie Ż E N A D A ....
Oto dowód.
Serio :mad: czy se jaja robisz , bo widzę że model jest rozebrany do malowania.

ffox

Administrator
Zespół forum
Donator forum
Reakcje
3.698 15 0
Jak tylko wziąłem go w swoje łapy to nie dość, że zlazł mi cały lakier to jeszcze poodpadały mu wszystkie części! To Roco to jakiś straszny chłam i masakra, normalnie Ż E N A D A ....
Oto dowód.
A młotek, śrubokręt i kombinerki tylko się przyglądały temu? A może trochę pomagały? :D

(mariusz)

Znany użytkownik
H0e
Reakcje
24 1 0
Jest,jest,jest :) w końcu przyjechała :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL:.Jakiś rok temu latając po portalach i sklepach wpadła mi w oko,jedynie cena mnie wtedy powstrzymała przed kupnem tego cuda i pomyślałem fajnie by mieć taką piękna loko malowanie przykuwa wzrok :). Wczoraj dotarła, cały tydzień siedziałem jak na szpilkach i w końcu mogę się tym cieszyć , cała rodzina zaakceptowała nowego domownika ale muszę powiedzieć że gdyby nie moja druga połówka :) to bym tego modelu nie miał bo to Ona mnie przekonała do zakupu.A teraz po cichutku myślę o wagonikach i dekoderze ale to może później bo na razie nie posiadam żadnej cyfrówki i będe myślał o zakupie start setu dekoder i loko zostawie a tory i wagony sprzedam.Pozdrawiam Mariusz i miłego oglądania zdjęc. DSCF3032.JPG DSCF3034.JPG DSCF3035.JPG Zobacz załącznik 340432 DSCF3038.JPG DSCF3040.JPG Zobacz załącznik 340443 DSCF3042.JPG DSCF3043.JPG DSCF3044.JPG DSCF3045.JPG DSCF3046.JPG

Autor wątku Podobne wątki Forum Odpowiedzi Data
Tabor 19
Tabor 4
Tabor 2
Tabor 14
Tabor 18